Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Her zaman diyorum çok çok iyi adam.Sadece gereksiz risk almıyacak olay bu.Birebirde messi, ronaldoya kafa tutacak ender savunma oyuncularından.

Oynadı mı bu maçta ? eleştirmek için söylemedim aksine takdir ettim )))) Adamın adını bir kez duymadım. 2. yarı top ceza sahamızdan çıkmadı ama adını hiç duymadım. Demek ki iyi oynamış ))))

Adam manyak oynadı :lol:

Önceleri çok önyargılıydım ama zamanla alışmaya, kanıksamaya ve onu hatalarıyla kabullenmeye başladım :o:) Şaka bir yana, riski bırakırsa bu adamın futbol tutkusu söner. Bu adam bariz salça ekmekle mahalle arasında top oynayan çocuk masumiyetinde oynuyor, bu da adamı farklı kılıyor.Takibe alınırsa, alır başını yürür gider, çok bariz.

Son olarak kendisine en uygun şarkıyla kapanışı yapalım :D

[video=youtube;sGXfJOaonfM]https://www.youtube.com/watch?v=sGXfJOaonfM[/video]

sakatlıktan sonra çıktığı ilk maçta iyi oynadı. bir kaç maç oynayarak formunu yakalamış olsaydı daha iyi dany olurdu.

Manchester macından sonra bu sezon ilk kez beğendim,aferim Dany,no risk Dany,no risk!!

Çok top kesti, mükemmel oynadı, senden bir şey rica ediyoruz yukarıda ki arkadaşların dediği gibi Melo 'yu bozma arkadaş o da futbolcu ve no risk no risk yukarıdaki renktaş gibi, yine de seni seviyoruz. :D

Güven vermiyor.

Aferin Dany seneye ne olursa olsun yerine veteran bir defans almamız lazım bence tüm defansa liderlik edebilcek bir isim ama Dany de rotasyonda mükemmel iş görür :yenieek:

Hata yaptı mı? Sadece kafa toplarıyla alakalı problem oldu gibi. Göze batmadı, göze batsa hatalı olurdu.:)

cabuk celik ama 3-4 macta bir riskli bir hareket yapiyor iste ne yapalim... Ayrica dün bir cok pozisyonda basarili olsada bir cok karsilik verdigi "uzun" toplar yine rakip oyuncularin ayaklarina düstü...

Zaten bunu da gelistirirse risksiz ve bu "karsilik" verme konusunda toplari daha olumlu kullanmasini bilse cok iyi oyuncu olur.

Stopperlerimizden tek eksik olan kafa toplarinda tartisilmaz bir üstünlük nerdeyse hic golumuz yok bu mevkide oyniyan aslanlardan.

Risk de almadı :yenieek:

Mükemmel oynadı Semih biraz kötü oynamasına rağmen onun eksiklerini,Riera'nın eksiklerini kapattı yine mükemmel oynadı:yenieek:

Dany kocum bu adam stoperimizzz

semihi severim ama maalesef bu seviye bir stoper değil.. dany de futbl alt yapısını yeteri kadar iyi alamamış allah vergisi fiziksel atletizime sahip iyi bir oyuncu basit oynadığı müddetçe bir çok büyük takımda rahat rahat oynar bu adamın yanına ferdinand vidic popescu gibi tecrübeli stoper oynatılırsa performanısının daha fazla olacağını düşünüyrum

Geri
Üst Alt