Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Adam sessiz sedasız bu senenin CL maçlarında efsane oldu gitti ya.. Çok ilginç bir adam, bir hata yapsa bu hatayı ondan başka kimse yapamaz, kesilemez durdurulamaz bir pozisyon olduğunu düşününce de bir bakmışsın Dany fırlamış kesmiş topu. Böyle bir adam işte ancak o çok büyük hataları çok şükür CL maçlarında yapmadı inşallahda yapmayacak.

Dany´yi yaninda gercek bir liderle izlemek isterdim birde. Ama 2 yabanci da lüks o bölgeye.

Kendisini göstersin de, 7-8 Milyon´luk teklifler gelse keske. En mantiklisi budur.

Semih´in yanina gercek bir lider aliriz seneye o zaman. Baska secenek yok gibi

Dany´yi yaninda gercek bir liderle izlemek isterdim birde. Ama 2 yabanci da lüks o bölgeye.

Kendisini göstersin de, 7-8 Milyon´luk teklifler gelse keske. En mantiklisi budur.

Semih´in yanina gercek bir lider aliriz seneye o zaman. Baska secenek yok gibi

Dany daha iyi semihden, altyapıdan çıktı yerli diye semih gereksiz sahipleniyor. Dany daha kaliteli kumaş ama semih daha iyi olabilri ilerde.

Dany daha iyi semihden, altyapıdan çıktı yerli diye semih gereksiz sahipleniyor. Dany daha kaliteli kumaş ama semih daha iyi olabilri ilerde.

Bende Dany´nin daha iyi oldugunu düsünüyorum zaten. Ama 5 yabanci oynatabilecegimiz sezonda 2 yabanci stoper lüks. Asla yapmayiz bence.

O yüzden öyle dedim. CL´de böyle oynamaya devam etse de 7-8 Milyon´luk teklifler gelse diye.

Bu ikili olmaaaaaz. Semih ve Dany ikilisinin seviyesi düsük. Ikisinden birinin yaninda gercek bir lider olsa, saglam bir stoper hattina sahip olabiliriz anca

Bende Dany´nin daha iyi oldugunu düsünüyorum zaten. Ama 5 yabanci oynatabilecegimiz sezonda 2 yabanci stoper lüks. Asla yapmayiz bence.

O yüzden öyle dedim. CL´de böyle oynamaya devam etse de 7-8 Milyon´luk teklifler gelse diye.

Bu ikili olmaaaaaz. Semih ve Dany ikilisinin seviyesi düsük. Ikisinden birinin yaninda gercek bir lider olsa, saglam bir stoper hattina sahip olabiliriz anca

Semih o lider olabilir, potansiyel var. Üzerine düşülmeli, bu defans hattıyla öyle böyle çeyreğe kadar geldik, demekki yeterli.

real madridin hızlı hücumlarını tek başına savuşturmasını bekliyorum

1 sene öncesinde buralara gelebileceğini tahmin ediyor muydu acaba :)

dany_34534.jpg

Real Madrid maçında çok iş düşecek çok

Yabanci kontenjani derdi olmasaydi ve su adamin yanina Varane, Dante tipinde bir stoper alsaydik var ya, hoplatirdik Madrid´i :)

Madrid maçında Gökhan oynar inşallah yoksa Ramos 2, Pepe 2 kafa golü atar heralde. Dany ile Semih'in daha kafa topu aldığına denk gelmedim. Ek olarak son maçta penaltı yaptırdı Dany o da verilmedi:o

Madrid maçında Gökhan oynar inşallah yoksa Ramos 2, Pepe 2 kafa golü atar heralde. Dany ile Semih'in daha kafa topu aldığına denk gelmedim. Ek olarak son maçta penaltı yaptırdı Dany o da verilmedi:o

Gökhan oynasın bakalım sonuç nasıl olcak emin ol bu isteğinden dolayı pişman olursun

Gününde olduğu zaman çok iyi bi stoper aslında. Gittikçe daha basit oynamaya da başladı. Ama yan toplarda zayıf. Bunu da geliştirirse çok ekstra özellikleri olan bi stoper.

Basitligini bilmem ama Schalke macinda en az 2 kere hava topunda Melo'yu bozdu.. Evdeki ilk macta golu nasil yedigimiz asikar.. Almanyadada ayni hatayi yapti.. Melo bu sefer insiyatifi buna birakmadi..

AslOlanGalatasaray'dir

Gökhan oynasın bakalım sonuç nasıl olcak emin ol bu isteğinden dolayı pişman olursun

Gökhan'ın doğru dürüst hatasına denk gelmedim çok muhteşem bi stoper değil ama güven veriyor en azından. Gökhan'ın kesin oynaması lazım partnerini bilemem kim olur. Hava toplarında çok etkili çünkü Madrid yan topları geçtim ceza alanına yapılan ortalarda aşırı tehlike. Semih, Dany'nin sırtına çıkıp atlasa Ronaldo kadar yine çıkamazlar kafaya sıkıntı.

Galatasaray tarihinde ki en dengesiz stoperlerden. Cidden genele alırsak çok extra oynuyor maç içinde, ama o extra oynadığı maçlarda bile çok basit hatalarla takımı yakabilme potansiyeline sahip.

İnşallah gününde olur Madrid maçlarında ve en önemlisi çok basit oynar, risk almaz. Minimum hata yaptığı sürece zaten çok iyi bir stoper bana göre.

sırf hızlı diye bu adamı savunanlar futboldan anlamıyordur net.

dünyanın en iyi stoperlerini sayın hiçbirinin en iyi özelliği hızlı olmaları değildir.

kademe zayıf,risk yüksek,hava hakimiyeti sıfır,defanstan oyun kurma hiç yok ama çok hızlı..

umarım piyasa yapmışken sezon sonu satılır, gelen paranın üstüne 2 3 ekleyip s.taşçı alınsın.

yabancı tam anlamıyla REİS olacak bir yabancı stoper şart bu takıma,yanında semih / taşçı oynar 4. stoperde zan.

Penalti degildi o önce dizine carptigi icin carpma olarak degerlendirliyor. Hem Semih'in hem Dany'nin boylari bir stoper icin fazla uzun degil. Ideal stoperin boyu 1.90 civari olmasi lazim. Semih yinede sicrama gücü ile hava toplarini bir sekilde almaya calisiyor, Dany cogu zaman hava toplarinda basarisiz oluyor.

Penalti degildi o önce dizine carptigi icin carpma olarak degerlendirliyor. Hem Semih'in hem Dany'nin boylari bir stoper icin fazla uzun degil. Ideal stoperin boyu 1.90 civari olmasi lazim. Semih yinede sicrama gücü ile hava toplarini bir sekilde almaya calisiyor, Dany cogu zaman hava toplarinda basarisiz oluyor.

El açık olamaz o şekilde öyle bişey yok yani özgürlük anıtı gibi açmış ellerini artı mesafede kısa değil:o Semih'le Dany'nin sıçrama zamanlaması iyi değil boy çok önemli değil yoksa 1.81 civarı galiba ikisi de Ramos falan da o boylarda. Cannavaro hava topu vermezdi. Gökhan'ın kesin oynaması gerek dediğim gibi istediğini kessin ama havadan aşırı sıkıntı yaşarız Semih- Dany ile.

sırf hızlı diye bu adamı savunanlar futboldan anlamıyordur net.

dünyanın en iyi stoperlerini sayın hiçbirinin en iyi özelliği hızlı olmaları değildir.

kademe zayıf,risk yüksek,hava hakimiyeti sıfır,defanstan oyun kurma hiç yok ama çok hızlı..

umarım piyasa yapmışken sezon sonu satılır, gelen paranın üstüne 2 3 ekleyip s.taşçı alınsın.

yabancı tam anlamıyla REİS olacak bir yabancı stoper şart bu takıma,yanında semih / taşçı oynar 4. stoperde zan.

Ben hep söyledim hayatımda ilk defa taraftardan torpilli futbolcu görüyorum... Her maçtan sonra iyi oynadı yazılıyor al işte son Shcalke maçı yorumlarına bakın... Melo ile olan kafa topu mücadelelerini kimse hatırlamıyor, yenilen ikinci gol öncesi atak ve golde Danny'i bir izleyin ne demek istediğimi anlarsınız. 3 Galatasaray futbolcusunun ortasında öyle ileri geri dolaşıyor oyunu sezemiyor, en sonunda boş kaleyi tutmaya geliyor... Oyun sezgisi sıfırın altında.

Geri
Üst Alt