Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Bencede teklif alabilir. Cok dogal. Yabanci kontenjani olmasa, Dany´nin yanina yabanci bir lider koyarsin, müthis olurdu.

6-7 Milyon Euro veren alabilir bence Dany´yi. Bizde Semih´in yanina Drogba Sneijder kalitesinde bir stoper aliriz.

Alternatif olarak da Türk bir stoper daha transfer edersin, mis gibi olur. Kasimpasa´da Baris diye biri var. Hircin biraz. Ama boy pos yerinde. Fena degil

Bencede teklif alabilir. Cok dogal. Yabanci kontenjani olmasa, Dany´nin yanina yabanci bir lider koyarsin, müthis olurdu.

6-7 Milyon Euro veren alabilir bence Dany´yi. Bizde Semih´in yanina Drogba Sneijder kalitesinde bir stoper aliriz.

Alternatif olarak da Türk bir stoper daha transfer edersin, mis gibi olur. Kasimpasa´da Baris diye biri var. Hircin biraz. Ama boy pos yerinde. Fena degil

En mantıklısı bu.Seneye +2 olmayınca Dany'yi tribünde bekletmek olmaz.Değeri çok düşer.

Kaliteli bir stoper için gerekirse 10m gözden çıkarmak lazım ama 25-29 yaş aralığında olması tercihimdir.2 sene sonra tekrar stoper aramayalım.

En mantıklısı bu.Seneye +2 olmayınca Dany'yi tribünde bekletmek olmaz.Değeri çok düşer.

Kaliteli bir stoper için gerekirse 10m gözden çıkarmak lazım ama 25-29 yaş aralığında olması tercihimdir.2 sene sonra tekrar stoper aramayalım.

Cok kaliteli olursa ve defansa liderlik edecek kapasitesi varsa, bu yaslar benim de tercihim tabiki. Ama bulmak kolay degil.

Senin de dedigin gibi, gercekten bi kere de 10 Milyon´u bir stopere basalim ya. Gercekten ayri bir hava getirir takima. Güven getirir

dany ve semih benzer özelliklere sahip ama dany semihten bir kaç tık daha önde. bu sene kaçtane duran top veya yan top golü yedik sayamadım. her ikiside hava hakimiyeti iyi olmayan oyuncular. o yüzden onların yanına liderlik edebilecek tecrübeli ve uzun boylu bir stoper bulmak lazım.

dany - g.zan ikilisi şimdilik ideal gibi duruyor seneye iyi bir yabancı özellikle uzun boylu defansla tekrar Semih'i Ujfa ile oynadığı günlere götürebiliriz.

alt yapıdan çıkıp beyaz olsaydı yaşı da 22 olsaydı toz kondurmuyor olur, fiyatını 22 milyon eurodan açardık..

Semih ile ne alıp veremediğin var anlamadım ama art niyetli olduğun aşikar

semihi beğenmiyorum torpille oynatıldığını düşünüyorum performansıyla değerlendirilse en iyi ihtimalle yedek olabileceğini düşünüyorum.daninin performansının süperliğine rağmen semihin kötü performansından daha çok eleştirilmesine isyan ediyorum.

banane türk olmasından genç olmasından alt yapıdan üst yapıdan çıkmasından..ben performansına bakarım..iyi oynarsa iade-i itibar yapar kötü oynamaya devam ederse eleştirmeye devam ederim.

şampiyonluğu kaybetmek istemiyorum şikecileri sevindirmek istemiyorum bunlar kötü niyetse kötü niyetliyim evet!!!

semihi beğenmiyorum torpille oynatıldığını düşünüyorum performansıyla değerlendirilse en iyi ihtimalle yedek olabileceğini düşünüyorum.daninin performansının süperliğine rağmen semihin kötü performansından daha çok eleştirilmesine isyan ediyorum.

banane türk olmasından genç olmasından alt yapıdan üst yapıdan çıkmasından..ben performansına bakarım..iyi oynarsa iade-i itibar yapar kötü oynamaya devam ederse eleştirmeye devam ederim.

şampiyonluğu kaybetmek istemiyorum şikecileri sevindirmek istemiyorum bunlar kötü niyetse kötü niyetliyim evet!!!

skor taraftarısın anladık

performans taraftarıyım.kötü oynayanı korumak kollamak yanlışını görmemek ne taraftarlığı artık adını sen koy:D

komik:D.

Semih in torpille oynadığını iddaa etmişsin, alt yapıdan buraya gelene kadar yaşadıklarını, uğraşlarını bir kontrol et

semihi beğenmiyorum torpille oynatıldığını düşünüyorum

Beğenmeye bilirsin tamam ama torpille oynuyor nedemek yahu yaşın gözükmese 10-12 yaşında çocuktur diyip geçicem ama yaşta olmuş baya.

Gerçekten merak ediyorum bu torpille oynuyor denilen oyuncuların arkasında kim var neyin torpili var şeyhler,krallar,sultanlar,İsrail,ABD vs vs mi var KİM VAR??

Arkadaş orda bence tanımlama hatası yapmış.Torpil derken altyapıdan çıkmış bir oyuncuyu oynatma durumu için bunu yazmış.(altyapı genç adam çıkardık ilk 11in değişmez ismi yaptık,herkes görsün manasında)

1 2 eksiği var kapatabilirse manyak stoper olur ama adil ramiyi kesinlikle almalıyız

Aslinda neyi tartisiyoruz ki biz? Yabanci kontenjani oldugu sürece Dany herzaman dezavantajli konumda Semih´e göre.

Evet Dany daha iyi stoper, ama ikili olarak yetersizler. Ya böyle devam edecegiz, ki bu kimseyi memnun etmez, yada Dany´den vazgececegiz.

Bu performanstan sonra yedek kalmayi kabul eder mi? Kendisine kalmis. Ama defansi güclendirmemiz gerekiyor.

Aslında esas sorun yabancı kontenjanı. Eğer böyle bir sorun olmasa yanına çok sağlam,tecrübeli ve pozisyon bilgisi yüksek, hamleli bir stoperle iş halledilir. Biz her halükarda böyle bir stoper alma gereksinimi duyduğumuzdan Dany de bu dezavantajı yaşayacaktır maalesef.O halde biz Dany gibi çabuk ama ondan daha tecrübeli,pozisyon bilgisi yüksek bir stoper almalıyız. Nitekim Semih, Dany kadar çabuk değil. Kısacası bu sınırlama bizim de stratejimizi detaylarda değiştirecektir.

Sene sonu güzel teklifler gelecektir muhakkak. Satılabilir belli olmaz.

Geri
Üst Alt