Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Arkadaş orda bence tanımlama hatası yapmış.Torpil derken altyapıdan çıkmış bir oyuncuyu oynatma durumu için bunu yazmış.(altyapı genç adam çıkardık ilk 11in değişmez ismi yaptık,herkes görsün manasında)

Yok hacım böyle bir tanımlama var bazı oyunculara alt yapıdan çıksın çıkmasın, belli isimlere sürekli bir torpilli,şunun prensi, bunun adamı,şunun manevi oğlu gibi tanımlamalar çok yapılyor.

Beğenmeye bilirsin tamam ama torpille oynuyor nedemek yahu yaşın gözükmese 10-12 yaşında çocuktur diyip geçicem ama yaşta olmuş baya.

Gerçekten merak ediyorum bu torpille oynuyor denilen oyuncuların arkasında kim var neyin torpili var şeyhler,krallar,sultanlar,İsrail,ABD vs vs mi var KİM VAR??

fatih terim var.sabri nasıl bu takımın 24 kişilik kadrosuna giriyorsa semihte fatih terim sayesinde 11 oynuyor.malesef hocamızda" alt yapıdan oyuncu oynatma zorunluluğu takıntısı" var.. normal şartlarda alt yapıdan çıkan oyuncu gerçekten iyiyse oynar kötüyse diğerleri gibi yollanır veya yedek bekler ama fatih hoca onlara özel kontenjan atar her daim hatta kaptan yapar drogbanın önünde maça çıkartır vs vs..

semih emre sabri aydın hepsi için sözüm...sezon başında carlinhos+toure+serdar taşcı+eboue defansını isteseydi kurardı yönetim hoca fantezi olsun diye dani-semih dedi dani tuttu semih tutmadı..özetle durum budur.

Şimdi şöyle birşey var. Dany-Semih ikilisindeyken takım rezalet durumda göbek acabip zayıf kalıyor Rierada bir handikap

beyler kim nederse desin bizim iki seçeneğimiz var. Ya yabancı alacağız Dany-Ujfa gibi bi ikili olacak yani gelen adam lider ve savunmayı koordine edecek adam olucak.

Ya da tam tersi o klas stoper ile Semih oynayacak. Bana kalırsa geçen seneki ikili daha iyiydi. İyiliğide geçtim yabancı sınırı buna çok daha büyük bir etken.

Semih tecrübesiz bir asker gibi. Kendi başına birşey yapamaz. Ona, onu yönetecek iyi bir komutan gerekli. Semihi yönetirsen çok iyi asker olur.

Dany'de bence Semih gibi, yönetici değil çalışan. Bu yüzden Dany arkadaşımızada aynı partner gerekiyor. Karar sizin kesinlikle Ujfa reis gibi biri şart yanında kim oynar ona siz karar verin.

Tabiki yerli stoperler alınabilir Serdar gibi Ömer gibi. Fakat Semihten çok farklı olacağını düşünmediğim için benim fikrim Semih'in üzerine titremektir.

fatih terim var.sabri nasıl bu takımın 24 kişilik kadrosuna giriyorsa semihte fatih terim sayesinde 11 oynuyor.malesef hocamızda" alt yapıdan oyuncu oynatma zorunluluğu takıntısı" var.. normal şartlarda alt yapıdan çıkan oyuncu gerçekten iyiyse oynar kötüyse diğerleri gibi yollanır veya yedek bekler ama fatih hoca onlara özel kontenjan atar her daim hatta kaptan yapar drogbanın önünde maça çıkartır vs vs..

semih emre sabri aydın hepsi için sözüm...sezon başında carlinhos+toure+serdar taşcı+eboue defansını isteseydi kurardı yönetim hoca fantezi olsun diye dani-semih dedi dani tuttu semih tutmadı..özetle durum budur.

Semih oynamasa emin ol bukezde "genç oyunculara takıntısı var onları yok edip kendi aldırdığı oyuncuları oynatmak istiyor,genç oyuncuları yok etmek istiyor" diyen onlarca kişi çıkacak.

Adam devre arası stoper ve sol bek istedi yerine WS ve Drogba alındı baktı basında herşeyi kendisi veto ediyor haberleri çıkıyor bukez ses soluk çıkarmadı.

Genç oyuncu oynatıyor üstüne titriyor diye takıntılı diyoruz,yetersiz olanları oynatmıyor ozamanda gençlere değer vermiyor yok etmeye çalışıyor takıntılı diyoruz.Reale karşı defans oynattığını sanıp korkak diyoruz,Reale karşı ofans oynattı sanıp güç gösterisi yaptı diyoruz.Hocayı sevmeyenler,sevemeyenler bir şekilde adamın üstüne bişeyler yapıştırabiliyor.

Bu adam ne yapmalı bizlere yaranmak için harbiden bilmiyorum.

Allah vere bu sene şampiyonluk es kaza gitmese bari yoksa bu adamı yok etmeye kalkarız.Tıpkı zamanında Derwall'e yaptğımız gibi.

S.Taşçı-Dany iyi ikili olur

Dany-Zan ikilisini görmek isterim

Sorun Semih de olsaydı geçen sene savunmamız bu seneden daha sağlam olmazdı. Sorun Dany.

Sorun Semih de olsaydı geçen sene savunmamız bu seneden daha sağlam olmazdı. Sorun Dany.

Sonunda Dayn'ninde yetersiz olduğunu gören birini gördüm. İnsanlar tek yaptığı hamlelere bakıp kanıyor adamın. Burak'a diyorlardı bide 2 gol atıyor 5 gollük poziyonu yiyo diye. Adam 3 pozisyondan ikisini atıyor. Dany'e gelince 1top kurtarsa 5 kere zor durumda kalıyoz. Dany yetersizdir bunu kabullenmek lazım artık

Dany hamle yapma konusunda ve süratli ve cevik olmasi konusunda üst düzey ama ne takimi yönetebiliyor nede oyun kuruyor Semih de ayni sekilde oyun kuramiyor defansi da dizemiyor bu konuda 2 tip ayni oyuncu gereksiz ve yersiz bir lüks oyun kuracak ve en üst seviyden olan bir stopper kesinlikle mecbüriyet.

John Terry muhtesem ötesi olur.

Dany Ujfa olsaydı defansta, 20 gol yedik örneğin, bunlar olsa 5-6 falan yerdik.

Düşünsenize Ujfa defans lideri.Dany serbest savunma.

yabancı sınırı olmasa yanına koyacan terryi bak neler oluyor :D

Oh be tek degilmisim dany yi begenmeyen olan. Arkadaslara sorsam hepsi hayran.

Dany belki Urfali nin yaninda da daha iyi gözükür, ama dany yabanci, yabanci olacaksa, semih gibi acemi olmicak, en az iki numara üstün olmali, takimin gizli kaptani olmali.

Defans ta Kaptan gibi Yürek yoksa, zaten zor isimiz, geri ozaman hic duvar gibi olmaz. Cünkü ordaki adam, 4 kisi arti kaleciyi kendi kontrol altinda tutmali. Yani ben Drogba olsam, zaten hep korkarim her top kaybinda gol yicez diye

Benzema gibi bogayi omzu ile indiren adam Burhan denen iskeletten faul yaparak mi top alacak ? :o Adam hafif omuz darbesi ile ucmus. Faul ile uzaktan yakindan alakasi yok.

Pozisyonu izledim de darbeyi alınca atmış kendini. Bir bakıma güçsüz kalmış Burhan.

Real maçının yıldızı Mersin maçında yine saklanmadı, sorumluluk aldı. Gökhan Zan' ın gole giden rakibi kovalayacağını veya kovalayabileceğini düşünüyormusunuz. Şu anlar formda olduğu bir dönem. Formasını sonuna kadar terletiyor.

Pozisyonu izledim de darbeyi alınca atmış kendini. Bir bakıma güçsüz kalmış Burhan.

Yanlış hatırlamıyorsam Real maçında da galiba Benzema veya Ronaldo'dan benzer müdahaleyle topu çalmıştı. İki gün önce sövüp kızdığımız Norveçli devam ettirdi o pozisyonu ama bugünkü hakem harbiden puşttu.

anlamadigim olay, dany hizli, adam topla iki saniye sonra önüne gecip kolayca alirdi topu, giti en salak isi secti

kırmızı kartla alakası yok pozisyonun

en iyi stoperimiz yok, insallah 1 mactan fazla almaz, zaten faul falan yoktu

Geri
Üst Alt