Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Bazı özellikleri her defans oyuncusunda yok

Her defans oyuncusunun hemen hemen sahip olduğu özellikler de Dany de az bulunuyor

Savunma antrenmanlarına, Dany'i zorlayacak eksikliklerin, giderecek, pozisyon bilgisini geliştirecek antrenmanlar uygulanmadığı için

Aynı Dany aynı kalacak. Cl de iddialı olmak isteyen bir takımın defansında Dany olmamalı

Ekleme

Ha Dany'den en iyi faydalanma rakibi yıpratıcı özellikleri sebebiyle birebir yapıştırma

Atıyorum rakibin kaliteli ayakları bir anlık boşlukta iş bitirecek oyuncuları var durdurmak veya etkisini azaltmak savunma anlayışlı bir oyun oynamak istiyorsun

Dany koyarsın defansın önüne libero gibi yani tam 3 lü değil Dany'nin görevi hedefteki adama nefes aldırmamak

Diğer türlü Dany'e ligde okey Avrupa'da sıkıntı olur

Ha Dany'den en iyi faydalanma rakibi yıpratıcı özellikleri sebebiyle birebir yapıştırma

Atıyorum rakibin kaliteli ayakları bir anlık boşlukta iş bitirecek oyuncuları var durdurmak veya etkisini azaltmak savunma anlayışlı bir oyun oynamak istiyorsun

Dany koyarsın defansın önüne libero gibi yani tam 3 lü değil Dany'nin görevi hedefteki adama nefes aldırmamak

Diğer türlü Dany'e ligde okey Avrupa'da sıkıntı olur

Bir nevi Melo'nun görevini üstlenebilir.

Chedjou'yu kac defa izlediniz formamiz altinda da böyle bir kaniya varabiliyorsunuz ?

ben chedjou ya kötü demiyorum ancak dany ondan daha iyi bir savunmacı diyorum chedjounun yerine trabzona giden aykut demir alınsa daha mantıklı olurdu ama inşallah yanılırım chedjou yüzümüzü kara çıkartır iyi oynar

Diger maclarda da Semih ile birlikte ayni (hava) topa cikiyorlar. Dany 1'e 1'de etkili, hizli, güclü ve top calmayi cok iyi beceriyor ama bunlari yapamiyor iste. Bir anlik konsantrasyon kaybi mi desek ne desek bilmiyorum.

adam büyük takımda oynamamış daha önce sadece geçen yıl bizde oynadı oda tecrübe oldu yaşıda genç sayılır dany bence türkiyedeki en iyi savunmacı olacak yakında biraz daha olgunlaşması lazım sadece

bimuj1g.jpg

Basladi abisi.

Çok rezil bu sene başında. Toparlar inşallah.

golde hatası fln yok 18 içinde tek başına kalırsa bi stoper kontrol edemez önünü arkasını tabi partneri nerelerdeydi acaba o dakikalarda :rolleyes:

Dany değil Chedjou son adam olarak kalmalı arkada.

çok kötü şu ana kadar chedjouyla birlikte...umarım düzeltir kendini

Chedjou ile birlikte oynayamaz.Çünkü aynı tarz adam sayılırlar.

Semih'in yeri garanti yanında ki kim olacak?

Geçen sene transfer döneminin bir günündeydik, Biranda söylenti yayılmış Galatasaray yöneticisi antepte dany'i bitirdi gibisine söylentiler yayıldı, sonradanda resmi olarak transfer bitirilmişti. Çok üzüldüydüm, burayada yazdıydım hatta. Ulan ne güzel Şampiyonlar Ligi'ne gidicez. Bu sene baya zayıf takımlar var, madem yabancı stoper alıyoduk niçin türkiyeden, niçin seni aldık diye çok üzülmüştüm, CL Stoperi C4 bombası olan dany mi, bunu mu reva gördü yönetim demiştim. Hepsini dedim yani.

eh her maç 1-0 geriden başlatıyorsun bizi, sevmiyorum seni kısacası çok iyi niyetli ve iyi bi insan olabilirsin, futbolculuğundan nefret ediyorum. Kariyerinde umarım başarılı olursun bundan sonra. Bizden gitmeni iple çekiyorum, saygılar

2 hazırlık macında 2 kırmızı gören tek kademe tanesi

Fransa 3.liginden Antep'e gelmisti..

Bu son maçıydı sanırım gönderilir.

Bu kadar kötü değildi bu adam.

Sanırım 6 * 0 * 4 yüzünden gitmek istiyor

etik olmayan sporcu ahlakına yakışmayacak hareketler bunlar

Yav şu adamın ne kadar rezil bir topçu olduğunu söyleye söyleye bir hal oldum. Alın size Dany..

Geri
Üst Alt