Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Renktaşlar maçı izleyemedim. Gene kırmızı görmüş. Nasıl oldu ?

Bu kadar kötü oynadığı ve 2-3 gol yedirdiği bir form durumu pek yoktu. Normalde dağınık oynadığı çok hata yaptığı doğru da bu sefer iyice abarttı.

Demekki gecen sezon yine Melo falan okadar iyimis ki fazla göze batmamis :cool:

Galatasaray futbolcusu degil.NET.

fransanın en iyi stoperini aldık onu bile rezil ettin Allah seni ne yapmasın.bütün gollerde hatan vardı

Bu kadar kötü oynadığı ve 2-3 gol yedirdiği bir form durumu pek yoktu. Normalde dağınık oynadığı çok hata yaptığı doğru da bu sefer iyice abarttı.

Bence gecen sezon tüm yil bu adamin sansi tuttu. Simdi sans gitti,gercekleri yüzümüze yumruk vurur gibi vuruyor :b5:

1000 kere yazdık sırf hızlı diye Fransadan antepe düşen adamı iyi stoper yaptınız.Bu takımda anca 3. stoper olur o da tribünde.

Renktaşlar maçı izleyemedim. Gene kırmızı görmüş. Nasıl oldu ?

q484t.gif

Madem bilmiyon bu işi bari yandakileri takip et değil mi penaltıya çok kızmadım olur o pozisyon gereğidir.. Ama defans çizgisini maç boyunca bozması deli etti bana sırf o yüzden kaç tane defans arkası top yedik..

Servet'ledalga gecenler var, nankörler. Adam zamaninda neler yapti. Onun en azindan bu hirtoya göre pozisyon bilgisi vardi. Kabaydi falan filan ama iyi savunmaciydi bence.

Bi ortası yok bu adamın malesef. O da temel eksikliklerinden dolayı işte. Birilerine okutabilsek keşke.

bu herif hata yapmak için dogmuş:ayatollah: sen benim sinirimi bozuyorsun inşallah tribündesin. yaptigi penalti degildi bence. ucuz penaltiydi. maç içinde durmadan geride durup ofsayt bozmasini çözemedim.

dany ye en basindan beri topcu dedil diyorum ama aramizda cok fanatikleri var. dany yi begenenlerin ciddi olarak ya futbol bilgilerinden ya da zekalarindan suphem var

Servet'ledalga gecenler var, nankörler. Adam zamaninda neler yapti. Onun en azindan bu hirtoya göre pozisyon bilgisi vardi. Kabaydi falan filan ama iyi savunmaciydi bence.

O herif Türkiye'nin en iyi savunmacısı olsa bile bu forumda adının bile anılmaması lazım.. Takım atkısı elinin tersiyle iten birinin burada işi yok defolsun gitsin hakettiği şikeci takımlara ki gitti de..

Geri
Üst Alt