biz bu dany ile şampiyonlar liginde oynadık

allah korumuş bizi

Sampiyonlar Ligi son 8'e girdik dedik belki göndeririz dedik ama malumunuz Avrupa'da izlemeden oyuncu almazlar.

Dany'nin 2 macini izleyen takim 1 milyon teklif bile yapmaz

Dany saglam.adamdir .. 2 hazirlik macinda astiniz adami allah icin.. sanssizlik tamamen bu adama olan..

Gecen iyi miydi. Lan benim saclarimda beyazlar cikti ne diyonuz dany zulmu bitsin artik

3 ağustos 2013 porto galatasaray maçında fernando muslera'nın kurtardığı penaltı pozisyonunu bir hatırlayalım.

rakip penaltı kullanırken çizgiye dizilen oyuncular(bilhassa süratli ve defans olanlar) için temel kural nedir? rakip oyuncu penaltı atışını kullandığı an kaleye doğru ok gibi fırlayıp dönecek olası bir topa hamle yaparak tehlikeyi uzaklaştırmak.

peki ya takımın en hızlısı dany ile geldiğinden bu yana anlamsızca eleştirilen chedjou ne yapıyor? görelim:

kare 1: https://i.imgur.com/8ufibkh.jpg

kare 2: https://i.imgur.com/5lvmulz.jpg

anlamayanlar için; penaltı atışı esnasında takımın en yavaş ismi hamit bile kaleye doğru ok gibi fırlarken, bir tandem oyuncusu ve takımın en hızlı ismi olan dany içeri doğru hareketleneceği yerde elleri belinde olanı biteni seyrediyor. 2. karede görüldüğü üzre chedjou görevini layıkıyla yerine getirip topu uzaklaştırıyor. bu esnada dany efendi bırakın kaleye yaklaşmayı, ceza sahasına henüz adım atıyor!

ekşiden

Galatasary adamin seyinde bile degil, adam çok cool takiliyor umursamaz halleri beni benden aliyor..

hep diyorum dany okadar iyi niyetli okadar cok is yapmak istiyorki sacmalamaya basliyor .. kapasitesi yetmiyor .. RealMadrid macinda makine gibiydi oysa simdi cöptenekesi

İlk oynadığı maçta nasılsa şimdi de öyle.

Yani Real maçıyla göklere çıkarılan ve 1.stoperimiz ilan edilen adamla, hazırlık maçlarındaki kötü performansı sonrası takımdan defolup gitmesi istenen adam, aynı adam.

4-5 ayda Dany bu kadar değişmedi.

Hani bir film var ya, hergün hafızası yenileniyor kızın... İzlemedim ama hikayesi sanırım öyleydi.

Siz de onun gibi her maç oyuncuları yeniden izliyor gibi oluyorsunuz. Sanki ilk defa izliyor gibi yorumlar geliyor. Dany'de de, Amrabat'ta da,Burak'ta da bu adamları geçen sezon yeterince izledik zaten. Ne oynadıkları, ne oynayacakları az çok belli. Onlarla ilgili bazı net hükümler çıkarmanın zamanı geçti. Bu hazırlık maçlarıyla değerlendiremezsiniz onları.

50 first dates, evet hikayesi öyleydi filmin :encouragement:

Bu ara yazdiklarina aynen katiliyorum.

3 ağustos 2013 porto galatasaray maçında fernando muslera'nın kurtardığı penaltı pozisyonunu bir hatırlayalım.

rakip penaltı kullanırken çizgiye dizilen oyuncular(bilhassa süratli ve defans olanlar) için temel kural nedir? rakip oyuncu penaltı atışını kullandığı an kaleye doğru ok gibi fırlayıp dönecek olası bir topa hamle yaparak tehlikeyi uzaklaştırmak.

peki ya takımın en hızlısı dany ile geldiğinden bu yana anlamsızca eleştirilen chedjou ne yapıyor? görelim:

kare 1: https://i.imgur.com/8ufibkh.jpg

kare 2: https://i.imgur.com/5lvmulz.jpg

anlamayanlar için; penaltı atışı esnasında takımın en yavaş ismi hamit bile kaleye doğru ok gibi fırlarken, bir tandem oyuncusu ve takımın en hızlı ismi olan dany içeri doğru hareketleneceği yerde elleri belinde olanı biteni seyrediyor. 2. karede görüldüğü üzre chedjou görevini layıkıyla yerine getirip topu uzaklaştırıyor. bu esnada dany efendi bırakın kaleye yaklaşmayı, ceza sahasına henüz adım atıyor!

ekşiden

Bunu kardesimde demistim mac izlerken. Cok güzel görmüs adam.

Seneye beş para etmez oynamayacağı için , Bari satalım bi tane ''idare'' seviyesinde türk alalım genç ,

birinin sakatlanmasını beklicek herif

4 e 5 e satarız bu dönemde

demesi kolay kim alırki bunu?

gel gelelim 1 maçla adam eleştiriyorsunuz diyenlere. Büyük ihtimal burda eleştirenler dany'i antepten beri beğenmeyenlerdir. Yani ben, onu aldığımız gün o kadar üzüldüm ki biliyodum çok kötü bi savunmacı olduğunu. Real maçı falan göz boyamış sadece bazı kesimde. Havadan gelen her top gol oldu geçen sene. Stoper dediğin adamın kafaya çıkabilmesi lazım. Ha tamam çıkamıyosa yanındaki adamın hava hakimiyeti güzel olmalı. Sen semih ve dany gibi iki hava hakimyeti eksilerde olan adamı oynatırsan, hava toplarındaki olayın şansa bakar veya melo'nun uzaklaştırabilmesine bakar. Eğer melo vuramazsa muhtemelen gol olur. Şuan ise Semih-Ched. çok iyi ikili.

Geri
Üst Alt