demesi kolay kim alırki bunu?

gel gelelim 1 maçla adam eleştiriyorsunuz diyenlere. Büyük ihtimal burda eleştirenler dany'i antepten beri beğenmeyenlerdir. Yani ben, onu aldığımız gün o kadar üzüldüm ki biliyodum çok kötü bi savunmacı olduğunu. Real maçı falan göz boyamış sadece bazı kesimde. Havadan gelen her top gol oldu geçen sene. Stoper dediğin adamın kafaya çıkabilmesi lazım. Ha tamam çıkamıyosa yanındaki adamın hava hakimiyeti güzel olmalı. Sen semih ve dany gibi iki hava hakimyeti eksilerde olan adamı oynatırsan, hava toplarındaki olayın şansa bakar veya melo'nun uzaklaştırabilmesine bakar. Eğer melo vuramazsa muhtemelen gol olur. Şuan ise Semih-Ched. çok iyi ikili.

Alirken ne bekledik acaba bu adamdan, Fatih Terim'in Amrabat'la birlikte en büyük hatasidir Dany.

Türk liginden yabanci oyuncu ALINMAZ

3 sene daha mukavelesi var, 3 milyon eurosunu öderiz ve sonra gider herhalde..

3 veren buluruz Dany'e. Hemen satmak lazim. Yerine altyapidan bi stoperi cikarsan A takima yeter. Ya da Ceyhun 4.stoper olarak da kullanilabilir sakatlik durumlarinda.

bana kalsa bu sene kiralarim seneyede turk statusune geciririm cok iyi bi stoper yedegi olur dany'den zaman zamanda ilk 11 oynar

Defansif anlamda dünyanın sayılı sol beklerinden biri olma potansiyeli vardır belki de. Denemekte fayda var. Çünkü Balta ile Şampiyonlar Ligi yürümez. Ergün'den bu yana sol bek görmemiş bu taraftara Avrupa'da Balta'yı oynatıp daha fazla eziyet çektirmesinler.

real maçında ilk 11 de çıkarsa şaşırmam

Sent from my iPad using Tapatalk

Real maçında sol bek oynayabilir çok hızlı oyuncular olacak karşımızda ben Baltanın ne hale geleceğini düşünemiyorum

riskli. o kadar hizli topculari durdurayim derken penalti-kirmizi kart ikilemesini gorebiliriz

bu faydasizin konusu yine uplanmis, bu oynarsa minimum 2 gole kendi imzasini atar. takimin en kötü stoperi.

Adam faydasız falan değil. Yanındakiler kazmalık yapmıştı. İllaki bireysel hatalarıda olacaktır. Yalnız Manu ve Real maçlarını hatırlayın. Çok zorlamıştı o müthiş yıldızları..

İyi kötü faydalı faydasız onu bilmemde suratından resmen " Gamsızlık " akıyor...

" Dünya yansa umurumda değil " diye haykırıyor adeta... :(

Geri
Üst Alt