eminmisin ?! o zaman özür dilerim tabiki :DD

herif yedirmek için ugraşti olmadi sonra 60 metreden gelen topta iscoya çarpip düştü ve başardi. bende niye bu adama eskisi gibi bindirmiyor diyordum. herifin dili dişardaydi boşuna yatmiyor bu. 3. golde dany ve eboueyi gör. eboue diregi tutuyordu. yemin ediyorum hali yoktu.

Herzaman dedik SToperi bosver Futbol degil diye, ama yok burda bi kac arkadas tutturmustu, ayip ediyorsunuz filan diye.

Dany ozaman da bugünde ne pozisyon biligisi var, ne hava hakiyemeti nede topu ayaginda dogru yere yolluyailiyor.

bi bakin gollere, ne havaya zipliyor, melo nun topuna girisiyor, pasi rakipe yolluyor, panik oluyor.

Ama suc zaten onda degil, onu isteyene ve oynatanda

28 saat oldu maç biteli benim dany eboue ikilisine olan öfkem dinmedi hala , 28 saattir ne yapıyorum bilmiyorum valla salak gibi dolaşıyorum piyasada

hızlı çevik sağlam akılsız dengesiz pozisyon bilgisi olmayan bir stoper arayan varsa bu danny dir

Derhal sözleşmesi fesih edilmeli,kıçına roket takılıp uzaya yollanmalı

Keşke geçen sene bunu da satış listesine koysaydık, hazır CL'de birkaç maç göstermişken kendini. Şimdi satmaya kalksak bundan da zarar edecez. Kim verir buna 3,3 milyon gibi bir bonservis?

hala real madri yenilgisini daniye bağlayanlar futboldan cidden anlamıyor senin defansında danyy değil puyol pigeu olsa ne yazar bu saçma sapan oyun tarzıyla takımda forvet orta saha hiç birşey yapmıcak danny gunah keçisi olucak geçiniz biraz farklı gözle izleyin şu futbolu

vlcsnap-2013-09-18-17h09m56s196-jpg.6581

gozümüzle izleyelim.

değişik bir adam

teke tekte ronaldoyu messiyi hızıyla geçebilir,fiziğiyle tıkabilir ama işte pozisyon alma sıfır adamda

alınması hataydı zaten türk olsa kontenjanı düşündüler dicem ama adam yabancı şaka gibi

Benim bildiğim stoperler kalecinin hamle yapıp kurtardığı pozisyonlarda topu hemen uzaklaşır herif sadece izliyor.

Geri
Üst Alt