Kafasını yapıp maça çıkıyor bence cigaraya vuruyor kendini yoksa bir adam bu kadar sıradışı oynayamaz hayatımda gördüğüm en saçma kararları veren stoper sanırım..

galatasaray tarihinde gördüğüm en kötü ve sinir eden stoper müsvettesi. öyle ki servet şuan gelip bunun yerine oynasa sevinçten bayılacak durumdayım.

Bana göre ya takımdan gitsin yada psikolog fln tutulsun Alacaksak bi stoper Popescu gibi ayağına hakim oyun kurabilen biri alsak hem danyden hem Selçuk ve Melonun omzundaki yükten kurtuluruz.

@Recep İçfındık arkadaşım beğenmiş bugün:) Resmen geleceği okumuşum arkadaş:)

13 Ağustos 2012 de iyi oynadığı sölenen Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı sonrası.

transfer sezonuydu, CL'ye gidecektik stoper lazimdi. Saniyodum avrupadan guzel bi stoper getircez. Sonra foruma girdim twitter'dan insanlar duyum veriyor Galatasaray Dany'i bitirdi diye. Cok gecmeden resmi aciklama geldi cok kotu seyler yazdim bu adam hakkinda. Cunku cok uzulmustum CL icin super bi stoper beklerken dany'i gormek beni yikti o gun. Bumuymus CL stoperi dedim vay efendim ligin en iyi stoperine sen nasil boyle seyler dersin, dediler bana. Bu adam hakkinda 1 kez bile olumlu bisey soylemedim. Her zaman bunun gibi oyunculardan nefret ettim. Bu sekilde oynayan savunma oyuncusu hangi takimda olursa olsun futbol katillerini sevemedim. Her macindan sonra hatalarini yazdim. Galiba 1 kezde Galatasaray oyuncusuna hakaretten MYC almistim. Bi oyuncuya kendi takim formasi giydirildiginde taraftarlar cogu zaman realist olmak yerine duygusal davranirlar ve oyuncuyu savunurlar. Malesef fransa'da 4. lig topcusu olur zaten bi zamanlar orada oynuyordu.

gitsin sultanahmet'de,karaköy'de ki zencilerin arasına katılıp saat satsın..zabıtalardan da iyi kaçar bu hızıyla..mesleğini bulur ancak o zaman.

TERBİYESİZ IRKÇLIK YAPIYORSUN YAKIŞIYORMU ASLAN HİÇ AYIB SONÇTA PRO ADAM

YAZIK

Antep'deki Binja veya Eskisehir'deki Akaminko'yu ne zaman transfer ediyoruz? Transfer kritellerimize oldukca iyi uyan iki oyuncu.

-Gecirmasyon kuluplerde oynuyorlar

-Turkiye Ligi'nde oynayan yabanci oyuncular

akaminkoda dünya yıldızı potansiyeli var buna inanaın

Ujfalusi ve Semih lig'de destan yazarken, o sezonun devre arasinda Alex gibi felaket iyi bir stoper satis listesine konmustu Chelsea tarafindan. Bu adami alip CL'ye hazirlanmaliyiz diye yirtindim bir ay boyunca. Dany icin ilgilenmemisiz demek. Dany, Turkish Super Galaxy Stars ligi'nden 3.5 milyona geldi, Alex Premier Lig'den 4 milyona gitti.

1 golde eboue, 2 golde ise Melo nun hatası var. Dany ilk yarı mükemmel oynadı belkide bizim adımıza sahanın en iyisiydi. İkinci yarı takım defansı diye birşey yoktu 2 golden sonraki gollerde Dany imzası var demek haksızlık olur. Neden bu kadar ağır eleştiriliyor anlamıyorum. bence Dany Chedjou dan daha iyi.

Bi siz biliyorsunuz Dany'nin Chedjou'dan iyi oldugunu. Dany Chedjou'dan daha iyiyse milli takimda niye Chedjou stoper oynuyor Dany sag bek oynuyor acikla ? Ya da haftalarca Dany kadro olmayipta Semih-Chedjou ikilisi oynadi veya Dany Fransa 5. liginde oynayipta yarim sezon Ligue 1'de tutanamayip anamizin ligine geldi ? Aciklamayazsin cünkü bilmiyorsun. Yedigimiz 4. gole bak Dany yine sacma sapan bir sekilde rakibin üzerine atliyor [media]https://www.youtube.com/watch?v=cQ9vz-JdqYE[/media] 1.49'da Dany'nin yaptigina bak resmen macin kirilma anlarinda 2 hatasi yüzünden oyundan koptuk. Ayrica Malaga macinda yaptigi hareket FUTBOL | Opel Dostluk Maçı: Galatasaray 3 -- 3 Malaga CF - YouTube 2.45 izleyen benzer pozisyon.

Eski bir mesajim
Malaga macinin 23.40 dakikasinda Dany Eboue'ye dogru gelen hava topunu karsilamak icin yerini birakiyor hava topuna cikmaya calisiyor ve Eboue bu pozisyon sonrasi Dany'e tepki gösteriyor "görmüyormusun benim hava topuna ciktigimi yerini terk etme" dercesine. Iste bu Dany'nin en büyük hatasi bunu ögrenemedi gitti. Bu hatasindan dolayi gol yedirdigi oluyor Dany'nin. GSTV Malaga macinin tekrarini gösteriyor o yüzden belirtmek istedim.
Bunun gibi tonluca hareketi var Dany'nin Schalke maci bunlardan biri yine. Sen savunmacisi senin ana görevin savunma cizgisini kontrol edemek beyin olmayinca olmuyor bu.

Dün ilk yarıda yine penaltıya sebebiyet veriyordu az kalsın. Hakem çalmadı da yırttı. Adam uslanmıyor bir türlü.

Dün ilk yarıda yine penaltıya sebebiyet veriyordu az kalsın. Hakem çalmadı da yırttı. Adam uslanmıyor bir türlü.

o penalti degildi. ronaldo takmiş ayagina. danynin ayagi yerdeydi. ama adam her türlü ofsayt. eboueyle 2 sini gormek istemiyorum. hepsinin suçu var. gene yenilebilirdik bilmiyorum ama boyle fark olmazdi.

o penalti degildi. ronaldo takmiş ayagina. danynin ayagi yerdeydi. ama adam her türlü ofsayt. eboueyle 2 sini gormek istemiyorum. hepsinin suçu var. gene yenilebilirdik bilmiyorum ama boyle fark olmazdi.

Ya büyük ihtimal maç Madrid de olsa ona penaltı çalardı hakem. Eboue'nin de doldu artık vadesi. Yani defans anlamında komple çöktük dün, normalde ben sadece defans oyuncularına suç atmam ama dün ciddi anlamda felakettiler.

Geri
Üst Alt