Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 24.750
- 158
- 1.463
Kafasını yapıp maça çıkıyor bence cigaraya vuruyor kendini yoksa bir adam bu kadar sıradışı oynayamaz hayatımda gördüğüm en saçma kararları veren stoper sanırım..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Recep İçfındık arkadaşım beğenmiş bugünResmen geleceği okumuşum arkadaş
13 Ağustos 2012 de iyi oynadığı sölenen Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı sonrası.
gitsin sultanahmet'de,karaköy'de ki zencilerin arasına katılıp saat satsın..zabıtalardan da iyi kaçar bu hızıyla..mesleğini bulur ancak o zaman.
Ekli dosyayı görüntüle 6580
Ekli dosyayı görüntüle 6581
Su pozisyonu bana kimse aciklayamaz. Benzema bile "bu herif ne yapiyor" gibisinden Dany'e bakiyor.
Mac da zaten burda bitiyor bizim icin.
akaminkoda dünya yıldızı potansiyeli var buna inanaın
1 golde eboue, 2 golde ise Melo nun hatası var. Dany ilk yarı mükemmel oynadı belkide bizim adımıza sahanın en iyisiydi. İkinci yarı takım defansı diye birşey yoktu 2 golden sonraki gollerde Dany imzası var demek haksızlık olur. Neden bu kadar ağır eleştiriliyor anlamıyorum. bence Dany Chedjou dan daha iyi.
Bunun gibi tonluca hareketi var Dany'nin Schalke maci bunlardan biri yine. Sen savunmacisi senin ana görevin savunma cizgisini kontrol edemek beyin olmayinca olmuyor bu.Malaga macinin 23.40 dakikasinda Dany Eboue'ye dogru gelen hava topunu karsilamak icin yerini birakiyor hava topuna cikmaya calisiyor ve Eboue bu pozisyon sonrasi Dany'e tepki gösteriyor "görmüyormusun benim hava topuna ciktigimi yerini terk etme" dercesine. Iste bu Dany'nin en büyük hatasi bunu ögrenemedi gitti. Bu hatasindan dolayi gol yedirdigi oluyor Dany'nin. GSTV Malaga macinin tekrarini gösteriyor o yüzden belirtmek istedim.
Dün ilk yarıda yine penaltıya sebebiyet veriyordu az kalsın. Hakem çalmadı da yırttı. Adam uslanmıyor bir türlü.
Ekli dosyayı görüntüle 6580
Ekli dosyayı görüntüle 6581
Su pozisyonu bana kimse aciklayamaz. Benzema bile "bu herif ne yapiyor" gibisinden Dany'e bakiyor.
Mac da zaten burda bitiyor bizim icin.
o penalti degildi. ronaldo takmiş ayagina. danynin ayagi yerdeydi. ama adam her türlü ofsayt. eboueyle 2 sini gormek istemiyorum. hepsinin suçu var. gene yenilebilirdik bilmiyorum ama boyle fark olmazdi.