sen oynama lütfen 40 dakika atamayız 41.dakikada bomba yaparsın yeriz çıkartmak çok zor olur

Şapkadan tavşan çıkarmayı iyi biliyor ama bunu hep rakipler yönünde yapıyor.

Hızlı değil çevik oyuncudur, maç içinde uyuyor, saçma sapan çıkışları var ki en işe yaramaz stoper olsan çıkarken yanındaki oyuncularla uyumlu bir şekilde çıkman gerektiğini bilirsin. Bunu öğrenmek de çok zor değil ama adamın içine işlemiş öne çıkmak, kendi de söylüyor bari forvet olarak filan başlasaydı futbola..

dany den çok güzel ön libero çıkarılabilir aslında. hızlı, ayağına hakim, riskli oyun sonrası topu kaptırsa bile arkasındaki stoperler açığını kapatır :) denenebilir.

Yersiz bir tespit. Bu adamdan bir bok olmaz,herkes farkında değil forumda galiba. Hala bugünkü kadroya Dany yazanlar var.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Penaltı idman yurdu, bugün de sol bekte falan başlamaz inşallah, Kopenhag'a boş yere 1 gol hediye etmenin manası yok.

Yersiz bir tespit. Bu adamdan bir bok olmaz,herkes farkında değil forumda galiba. Hala bugünkü kadroya Dany yazanlar var.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

tespit değil bu. eğer kadroda kalacaksa stoper oynamasındansa burada bir denenebilir. sonucu bende merak ediyorum. ayrıca 2 sezondur taraftar olarak çok çabuk oyuncuları siliyoruz. nerdeyse ıslıklanmayan futbolcu kalmadı 1,5 senedir. çok iyi oynayan bi oyuncu bile 2 maç kötü oynasa oyundan alınırken ıslıklanıyor. tamam dany galatasarayın oyuncusu değil ama kolay adam harcama huyumuzdan da vazgeçmemiz lazım.

Dany milli takımda bek oynuyordu sanırım. Ben de tercih etmem ama bu kadar abartılacak bir durum yok. Denemekte fayda var.

Dany'nin ilk 11 oynadigi bir takimin o macta galip gelme ihtimali cok ama cok düsük. En az 3 tane gol atmasi lazim o takimin.

Dany milli takımda bek oynuyordu sanırım. Ben de tercih etmem ama bu kadar abartılacak bir durum yok. Denemekte fayda var.

Günümüzün bekleri iyi bir oyun görüşüne sahip olmaları lazım. Sadece defansif yönü önemli değil, ofansif yönü de önemli. Dany'nin daha önce sağ bekte oynadığı bir Kamerun maçı izledim ve yetersiz kalmıştı. Kamerun yokluktan bek oynatıyor Dany'i.

Maçı izlemeyecek olmamın şükretme sebebisin Dany.

asil mevkisi stoper, sol bek oynadi, sag kanattan asist yapti. valla bende sasirdim dany.

ikinci devre 2-3 kez yanliz kaldiginda biraz bocaladi ama bu rakibe göre iyidi yine.

Helal be Dany :)

Sol bek oynadı, sağ kanattan topu kapıp asist yaptı. Helal :)

İyiydi aslında da işte bu adamın sıkıntısı performansının tamamen rast gele olması.

3 maç muazzam oynayıp sonraki maç tek başına rakibe verebilir maçı veya maç içinde 89. dakika döktürüp 1 dk da maçı verebilir.

Dany ye laf atanlar kayip olmus

Dany her zaman -> Semih ve Riera, tercihim hep boyle olmustur

Dany milli takimda bek oynar,bugunku oyunu sansa degil ama bu oyuna sasiran futbol cahilidir,solbek yolgecen hanina dondugunda rierayi bek yapip bu adami gormeyenede futbol imparatoru derlermis ,breh brehh... danynin esas yeride sagbekdir,milli takim hocasida terimden iyi bir hocaymis demekki...

Çöp. Defans oyuncusu olmasına ve Burak'ın defansa yardımına rağmen pozisyonları hep onun tarafından yedik. Asisti şaşırtıcıydı bunun dışında sol kanatta bir tane ofansif anlamda katkısı yok. Maç boyunca maalesef sol kanadı kullanamadık.

Geri
Üst Alt