Bolanos'u indirdi arkadan ama hakem tolerans gösterdi. Adam her türlü canlı bomba. Ha gene de diğer maçlara oranla iyiydi, hakkını verelim. Stoper de oynamadığı sürece bi şekilde beklerde idare edebilir.

Çöp. Defans oyuncusu olmasına ve Burak'ın defansa yardımına rağmen pozisyonları hep onun tarafından yedik. Asisti şaşırtıcıydı bunun dışında sol kanatta bir tane ofansif anlamda katkısı yok. Maç boyunca maalesef sol kanadı kullanamadık.

Maalesef , daha kötüsü ise bu maçta onun en iyi maçlarından biriydi ,

Hep solbek denenmesi gerektiğini düşünmüştüm artırıyorum sağ açıkta denemek lazım bi kerede :D

Dany ofansif katki versin diye oynatilmadi zaten, bunu cozmek zor olmasa gerek.. onundeki adam da topu tecavuz eden birisiyse hele......

Deplasmanda oynamasın.Sevmiyorum bu adamı.Ne yapacağı belli değil.

ab gelsinde rahatlayalım bundan zarar etmeyiz satarız 3 4 e akıcı sol bek ve sağ açık aldıkmı tamamdır selçuk böyle devam edersede merkez lazım

Kaliteli bir kanat oyuncusu olsa otobana cevirir bunun oynadigi bölgeyi.

İyi oynadığını düşünmüyorum, zayıf rakibin pozisyonları onun bölgesinden geldi.

Asisti şaşırtıcıydı sadece. Kaleden uzak mevkilerde hatta kulübe, tribünde olursa daha faydalı olur.

Macin bizim acimizdan tansiyonu ve ilk sol bek tecrubesi icin gayet iyiydi. Mancini mutlaka pozisyon almasinda uzerine isleyecektir. Sol bek olarak her zaman arkasindayim, ama stoper olarak asla bu takimda gormek istemiyorum Dany'yi. Son adam oynayacak kalibrede degil.

Yanliz, ben hala sol bek oynarken sag aciktan nasil gol attirdigini anlamadim.

Defansif olarak pek iş düşmedi. İyi oynadı ama iyi rakiplere karşı yine sıkıntılı olur.

İdare eder oynadı en azından çöp fizikli çelimsiz değil. Ortası da gayet iyiydi.

Bu seviyede fizik olmazsa olmaz. Ayni zamanda SLin en hizli 3-5 futbolcusundan biri herhalde. Boyle bir adami, futbol yeteneklerine bakmaksizin, herhangi ciliz tipli bir Turk oyuncusuna tercih ederim.

Geri
Üst Alt