sol bek olarak iyidi ve nasil savunma yapilir diye ders verdi hakana ve rieraya. rakibin üstüne basti hemen. mesafede tutayim demedi diger ikisi gibi 10 metre uzakdan. topla cikarken biraz daha pass-teknigi iyi olsa sol bekimiz dany olsun derim vallahi. stoper olmasin lütfen bidaha.

Napoli´nin ters ayakli sol beki var, zenci. Zuniga mi ne, ona benzettim ben valla :)

Gercekten sasirtti beni. Bu oyunu beklemiyordum ama sol bekimizi bulduk da diyemeyecegim.

Sol bek ama maçlarda sağ kanattan muz orta açma özelliğide var.Böyle sol beki dünyada bulamayız.:D

sol bek olarak iyidi ve nasil savunma yapilir diye ders verdi hakana ve rieraya. rakibin üstüne basti hemen. mesafede tutayim demedi diger ikisi gibi 10 metre uzakdan. topla cikarken biraz daha pass-teknigi iyi olsa sol bekimiz dany olsun derim vallahi. stoper olmasin lütfen bidaha.

Süper tespit

Riera'ya göre defansı daha iyi.Riera kademelere girmiyordu pek.

sol tarafı tek başına kapattı. arkasına bir tane bile adam kaçırmadı daha ne isterim. rieradan bin kere daha iyi oynadı. defans oyuncusunun ilk görevi savunmadır. üstüne hücum olursa ekstraya girer.

sol tarafı tek başına kapattı. arkasına bir tane bile adam kaçırmadı daha ne isterim. rieradan bin kere daha iyi oynadı. defans oyuncusunun ilk görevi savunmadır. üstüne hücum olursa ekstraya girer.

Günümüzün futboldunda bu böyle degil. Her takimda bekler hücuma katiliyor ve katilmasi da lazim. Hele hele bizim gibi kanatsiz oynuyorsan, beklere cok is düsüyor. Bu anlamda Eboue carsamba günü öne cikti. Riera da yeterince yapti gecen sene. Baltadan bile hücumda birseyler gördük.

Adam joker la

Ben hep orta sahada melo ile gormek istiyorum velakin

geçende böyle iyi orta yapmişti. faul bile atiyor olsak bu adam şuursuz. sag açiga gelip orta yapti gol oldu iyide oldu. ben yinede sol bek alma durumumuz varsa hemen alalim. danye güvenen yolda kalir. beq dedigin ebouenin oynadigi gibi oynar. tabi oda herzaman böyle oynamiyor.

Çalım yemeye müsait ama fiziksel özellikleriyle durumu kotarıyor. Bence solda Riera oynamalı topu 10 kat daha iyi kullanıyor.

Yabanci siniri kalkarsa iyi bi yedek olur . 3 4 m euroluk teklif gelirse de satilir

İki maç sonra millet sövmeye başlar. Rakibin etkili sağ açığı olmamasına rağmen en çok atağı soldan yedik. Dany hemen göklere çıkarılmış :asd:

Geri
Üst Alt