Cidden acayip garip bir adam komik hatta genelde.

Ben daha top havaya gittiğinde adam vurur bu dedim maçı izlerken kaldı ki kendisi hiç şaşırtmadı sağolsun :D

Berbat bir oyuncu tek özelliği hızı başka hiç bir olayı yok bana göre bir defans için en önemli özelliklerden olan doğru yerde pozisyon almak ve temkinli davranmak bu adamda hiç yok ne desem az gelir.

kart gördükten sonra dünya umrunda diil,ulan bi itiraz et yalancıkdan üzülmüş gibi yap bari,umrunda diil,tez zamanda defolur inşalla

Galatasaray tarihinde takıma en çok zarar veren oyuncudur kendileri. boş yere 1 yabancı hakkımızı kullanıyoruz dany için devre arasında üstüne para verip gönderilmesi gerekiyor. birde neredeyse her maç yaptıkları yetmiyormuş gibi hala kadroya giriyor bu adama verilen şans amrabat a verilse 1. ile aramızda fark açılmazdı bu kadar

Dün akşamki kırmızı kartı en hafif tabiriyle takıma ihanettir. Bile bile tekme attı adama ve takımı 20. dakikada eksik bıraktı.

Ben GS'li başka bir futbolcu olsam o an saha içinde kolundan tutar git soyunma odasına diye bağırırdım.

Bu adamın beyni alınmış ve çok mecera filmi izlemiş acilen şutlanmalı mümkünse Türkiye sınırları dışına görmek istemiyorum.

Riskli hareketleriyle cok puan kaybettirdi.

Olur olmadik yerde calim atmaya kalkmasi, asiri riskli paslari, topu uzaklastirabilecekken calim, pas veya geveleyip kaptirmasi. Bunlarin hepsini riskli yerlerde yapmasi.

Gecen sene bu konuda uyarildiginda da benim tarzim bu, yapmazsam rahat oynayamam gibi sacma bir cevap vermisti.

Super yetenekleri de olsa bu tur hatalar affedilmezken Dany'de boyle bir yetenek de goremiyoruz.

Ayrica yabanci kontenjani cok daha iyi oyuncular icin kullanilmali.

Artik oynatilmamali ve devre arasi gonderilmeli.

Fransa'da bi takıma kitlesek keşke devre arası

Bu maçta artık kendini de aştı resmen.

Maç içinde sanki maçla alakası yokmuş gibi davranıyor zaten..

ngbbs46eac92dba084.jpg

Sarı kartı olan bir futbolcu rakibine nasıl böyle girer anlamıyorum?Futbol IQ sü çok düşük.Devre arası talibi varsa gönderilebilir.Yerine yerli bir stoper almalıyız.

Kirmizi yemesinin tek bir iyi yönü var. Haftaya Kasimpasaya karsi sahada olamayacak. :2_thumbs_up_-_animated:

yabanci kontenjani harcadigimiz adama bak, yazik günah. paftan yedek stoperi falan koysan bunun kadar oynar zaten..

hemen gönderilmeli.

Geri
Üst Alt