Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir mac kendi kalesine atar . Diger mac penalti yaptirir . Diger mac kirmizi gorur .
Sen nasil bir FUTBOLCUSUN ?
Terim kazigi vol13424
Terim kadar başınıza taş düşşün.3 m euro'luk büyük kazık(!)
2 m euro'ya yılladır aradığımız stoperi Ujfalusi'yi getirdiğini hiç söylemeyin.Ve ya 3.5 m euro'ya Eboue'yi alıp bizi Sabri çilesinden kurtardığını da es geçin.1 m euro'luk Engin'nin verdiği katkıları ve ya yıllardır kanayan yaramız merkez orta sahanın sadece 7 m euro transfer bütçesi ile Türkiye'nin en iyi orta sahasına dönüştüğü gerçeğini göz ardı edin.
Şu Terim muhabbetini bırakın artık. Mancini'yi koruyacağım diye habire Terim'e laf atıyorsunuz.
Real macindan sonra Real bunu alir hehehehhe![]()
sen 3 milyon euroyu hiç bir arada gördünmü ?? 3 milyon Euro birde kendine verilen para ile bu adamın maliyetinin 20 trilyon tl olduğundan haberin varmı?? terimin kazığıdır bu adam hemde yağlı kazık..
Terim kadar başınıza taş düşşün.3 m euro'luk büyük kazık(!)
2 m euro'ya yılladır aradığımız stoperi Ujfalusi'yi getirdiğini hiç söylemeyin.Ve ya 3.5 m euro'ya Eboue'yi alıp bizi Sabri çilesinden kurtardığını da es geçin.1 m euro'luk Engin'nin verdiği katkıları ve ya yıllardır kanayan yaramız merkez orta sahanın sadece 7 m euro transfer bütçesi ile Türkiye'nin en iyi orta sahasına dönüştüğü gerçeğini göz ardı edin.
Şu Terim muhabbetini bırakın artık. Mancini'yi koruyacağım diye habire Terim'e laf atıyorsunuz.
bilmiyorum neden ama Dany'e Chedjoudan daha cok güveniyorum.yapacagi en fazla 2 hatasi olur gibi inshallah bu iki hata pahaliya mal olmaz. :redface:
bilmiyorum neden ama Dany'e Chedjoudan daha cok güveniyorum.yapacagi en fazla 2 hatasi olur gibi inshallah bu iki hata pahaliya mal olmaz. :redface: