Bir mac kendi kalesine atar . Diger mac penalti yaptirir . Diger mac kirmizi gorur .

Sen nasil bir FUTBOLCUSUN ?

Terim kazigi vol13424

servet gitsin diye bagirdim durdum burda ama servet bundan iyiydi. en azindan elini burnuna götürüp sümkürüyordu.insan oldugunu anliyorduk. danye kirmizi veriyorlar. herhalde paydos oldu diyip gidiyor. robot gibi herif.

Bir mac kendi kalesine atar . Diger mac penalti yaptirir . Diger mac kirmizi gorur .

Sen nasil bir FUTBOLCUSUN ?

Terim kazigi vol13424

Terim kadar başınıza taş düşşün.3 m euro'luk büyük kazık(!)

2 m euro'ya yılladır aradığımız stoperi Ujfalusi'yi getirdiğini hiç söylemeyin.Ve ya 3.5 m euro'ya Eboue'yi alıp bizi Sabri çilesinden kurtardığını da es geçin.1 m euro'luk Engin'nin verdiği katkıları ve ya yıllardır kanayan yaramız merkez orta sahanın sadece 7 m euro transfer bütçesi ile Türkiye'nin en iyi orta sahasına dönüştüğü gerçeğini göz ardı edin.

Şu Terim muhabbetini bırakın artık. Mancini'yi koruyacağım diye habire Terim'e laf atıyorsunuz.

Real macindan sonra Real bunu alir hehehehhe :p

2 m euro'ya yılladır aradığımız stoperi Ujfalusi'yi getirdiğini hiç söylemeyin.Ve ya 3.5 m euro'ya Eboue'yi alıp bizi Sabri çilesinden kurtardığını da es geçin.1 m euro'luk Engin'nin verdiği katkıları ve ya yıllardır kanayan yaramız merkez orta sahanın sadece 7 m euro transfer bütçesi ile Türkiye'nin en iyi orta sahasına dönüştüğü gerçeğini göz ardı edin.

Şu Terim muhabbetini bırakın artık. Mancini'yi koruyacağım diye habire Terim'e laf atıyorsunuz.

sen 3 milyon euroyu hiç bir arada gördünmü ?? 3 milyon Euro birde kendine verilen para ile bu adamın maliyetinin 20 trilyon tl olduğundan haberin varmı?? terimin kazığıdır bu adam hemde yağlı kazık..

sen 3 milyon euroyu hiç bir arada gördünmü ?? 3 milyon Euro birde kendine verilen para ile bu adamın maliyetinin 20 trilyon tl olduğundan haberin varmı?? terimin kazığıdır bu adam hemde yağlı kazık..

Ben 3 m euro'yu goremedim ama cok daha fazlasinin heba olusunu godum ustelik takim ilk 3'e bile girememisken.

83422_B.jpg

+500.000 euroluk Necati'nin yaptıkları. Melo gibi bir adamın takıma kazandırılmış olması(melo'nun bütün hataları(riera kavgası-cezalar) ve başkanın almayı istememesine rağmen) şimdi laf edilse de geçen sene toplamda 50 gol atmış burak-umut ikilisi. Alt yapıdan Semih'in takıma monte edilmiş olması. İlk sezon için Emre'yi de ekleyebiliriz baya maça çıktı ve katkı verdi. Bunların da hepsi kazık, yersen.

Valla bu adamın oynatılması direktörlerin kafa yapısının nasıl olduğunu gösteriyor. Ya adamın tek bir olumlu hareketi yok. Her seferinde kendi takım arkadaşlarının emeklerini çalıyor, üstüne bir de pişmiş kelle gibi sırıtıyor. Abartısız söylüyorum hiç bir zaman bir futbolcuya bu kadar çemkirildiğini duymadım.

Artık ben bu adama hiç bir suç bulmuyorum... Kardeşim bu adamı oynatan kişi net hatalıdır. Terim'i de, Mancini'si de, Şaş'ı da, Davalası, da, Tugay'ı da.... Hani bir olur, iki olur, üç olur, 10 olur.... bu adam her maçta ofsayt ya!

bilmiyorum neden ama Dany'e Chedjoudan daha cok güveniyorum.yapacagi en fazla 2 hatasi olur gibi inshallah bu iki hata pahaliya mal olmaz. :redface:

bilmiyorum neden ama Dany'e Chedjoudan daha cok güveniyorum.yapacagi en fazla 2 hatasi olur gibi inshallah bu iki hata pahaliya mal olmaz. :redface:

ince bi hata yapar kimse gormez gol olmaz. İnce bi hata yapar stoperin biri kapatir taraftar gormez. İnce bi hata yapar rakip kacirir goze batmaz, hata yapar kademeye baska oyuncu girer. Hata yapar bu sefer stoperde hata yapar

ve istee suclu bulundu stoperr :d

ha bide penalti ve kirmizi kart yer cikar tribune siritir

Takımın içine ediyor,bu adam futboldan para kazanıyor.

O kadar sol bek istendi,almayan yönetime yazıklar olsun bizi hangi oyuncularla uğraştırıyor.

Geri
Üst Alt