Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

herkes yaptığı bir hatayı bu kadar büyütüyor ama adam kaç kere 2 ye 1 yakalandı çok başarılıydı

BU ADAMI beğenmeyen mi var şimd??

Danyı çok başarılı oynadi. Millet sadece 1 pozisyona takılı kalmış :) Adamın ismi Puyol gibi şey olsa birşey denmezdi. Ne garip milletiz yahu

adam dünyanın müdalesini yaptı, hatta Kalu artık koşmaktan bile vazgeçti fakat bir kaç hata yaptı diye hemen saatli bomba oldu. bu hataları ujfa ilk geldiğinde, semih hala daha yapmakta. bu adamlara şans tanınmalı.

10 metre geriden adamlara depar atıp yetişiyor ya çok keyifli yaw :) Ben çok beğendim şahsen.

Kafa toplarını vermedi desek yeri var, son anda kademeye girdiği 1-2 kritik pozisyon var.

Adam çizgiye yakın yerden top çıkardı daha ne olsun agalar. Valla kusursuz insan olmadığı gibi kusursuz futbolcu da olmaz. Çok doğru transfer yapmışız :b5:

Bence iyiydi bu akşam. Çok yerinde hamleleri vardı, öncelikle inanılmaz hızlı. Bazı tedirgin eden hamleleri oldu ama bunda Ujfa reis in bugün çok iyi olmamasından ve fazla risk almamasından kaynaklandı bence. Bütün tehlikeli pozisyonlara Dany maruz kaldı.

Çok iyi çok hızlı 2. hatta 3. hamlelerde çok atik.iyi paslar atıyor.Biraz riskli oynuyor.

CL'de inanılmaz yıldırıcı olacak :ka21:

Emre ile birlikte özgüven hapı içmişler. Ancak Dany bir tane değil bir kaç tane birden yutmuş.

GS taraftarı bi futbolcuyu benimserse bırakmaz.dany 'i de benimsiycez.

Çok fazla hata yaptı. Saatli bomba şuan benim gözümde.

Ama ujfalusi yanında olduğu için güveniyorum şimdilik.

İnşallah toparlar daha iyi olur.

kesinlikle ulfadan daha iyi oynadı..1-2 hatası varr ama en az 5-6 çok yerinde müdaleleri var...ben bu adamı tuttum...

İlk yarı sola ortaya falan çok iyi top dağıttı.

Ynt: #13 Dany Achille Nounkeu

Cok iyiydi. Bir cok pozisyonun icinde dahi yokken hizi ile cok top kapti. Bir cok müdahalesi olumluydu. Ancak yine 1-2 hata yapti. Kesinlikle net bir oyuncu degil. Cok iyi isler yapip cok kritik bir hatayla takimi yakabilir maclarda. Daha basit oynamali. İnanilmaz guveniyor kendisine..

Geri
Üst Alt