Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Forumda ki ergenlerin istilasından korkmasam ''Dany'den sol bek olmaz mı ?'' konusu açmak istiyorum.

Adam oynamış zaten sol bek. Gayet yerinde oynar.

Bence mükemmel oynadı yaa harbiden çok beğendim ... bi kere adamını kaçırdı bi kerede bence penaltı mı değilmi tartışılabilcek bi müdahalesi vardı ( ki bana penaltı gibi geldi ) ...

Gaziantep'de Kan Vermeye Gidenler.

ADAMSİNİZ !

Bence çok tehlikeli ve dengesiz oynuyor. Yerinde müdahaleleri var ama güven vermiyor. İlk golde resmen izledi, çok top hatası yapıyor ayrıca.

Bikaç hata dışında mükemmeldi. Onları da zamanla kapatacaktır.

İlk yarı ilk 20 dakika pek iyi değildi bence ama ikinci yarı çok çok iyiydi.

Çok iyiydi ama taraftarlarda ''Acaba burada hata yapar mı?'' soruları eksik olmuyordur akıllardan.

ben hiç beğenmedim.duran topta golu arkadas sayesinde yedik.nerde durması gerektiğini bilmiyor,tutacağı adamı bilmiyor.bomba,el bombası.

Çok hızlı, tenkik, ayaklara yere sağlam basan bir arkadaş ama pozisyon bilgisi zayıf ve bazen öyle işler yapıyorki... İnanılacak gibi değil.

Tehlikeli oynuyor .Daha basit oynamasi lazim.

değişik bir tip arkadaş...acayip hızlı ve hamleli bir tip...ama riskli oynuyor canımı sıkıyor..

Eğer bu maçta oynamasaydı, kasımpaşanın hızlı forvetleri bizden puan çalardı.

urfalı bir kaç şey öğrettinmi dört dörtlük olur dany güveniyorum

Zayıf takımlara karşı mutlaka Dany ile başlamamız lazım. Adam metrelerce arkadan gelse bile yetişiyor yine. Ama Şampiyonlar Ligi'nde canımızı yakabilir. Bu sene Fatih hoca ile geliştirsin kendini, seneye Ujfalusi gidince savunmamız yine sağlamda. Çok yerinde bir transfer.

iyi oldugu noktalari cok iyi

kötü oldugu noktalari cok kötü

degisik bir futbolcu

Geri
Üst Alt