Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Çabukluğu , seriliği çok iyi , hata yaptı ancak her futbolcu hata yapar daha iyi olacaktır Dany adam ilk defa büyük takımda oynuyor biraz uyum sorunu olabilir.

Tamam, iyi güzel oynuyor.Çok iyi dokunuşları var adamları pek geçirmiyor ama hata yapması hat safhada.Çok fazla hata yapıyor.Ufa ile ilk defa oynuyor yan yana.Belki ondandır.Ama hatalı oynuyor.Böyle tehlikeli hatalara pek gelemeyiz.

Önünde Melo oynarsa sevinirim, hata yapma riski azalır. Yerinde müdahaleleri var ama basit oynarsa daha iyi sanki.

O kadar olacak. Risk alma özelliği halledilir. İlk günden beri diyorum çok yerinde transfer

çok iyi adam kim ne derse desin. bugün ujfa'dan daha iyi oynadı. ujfa kötüyken ve önlerinde melo oynamıyorken bu maçta semih oynasa bile dany'den iyi oynayamazdı.

Adam Ujfa'yı gölgede bıraktı. Fazla sorumluluk alması,hata yapma olasılığını da artıracağından bence minimum bir hata düzeyinde oynadı bu akşam.Orta göbekte alternatiflerin sağlam olması umut verici.

ligin en süratli stoperi demiyorum belki de ligin en süratli futbolcusu.

ujfanın çok kaçak oynadığı bi maçta süper oynadı bence.

1-2 hatası oldu olmasa daha iyiydi ama önlerinde melo olunca herşey daha farklı olacak.

Bu klasta, güçte ve süratteki oyuncuya burun kıvıranları anlayamam. Adam bildiğin kalite. Çok hata yaptığı söyleniyor ama şu ana dek o hatalardan canımız hiç yanmadı. Hata yaparsa da canı sağolsun. Bu kadar mücadele eden adam hata yapmayı hakeder.

İlk yarıdaki müdehalesine penaltı verilebilirdi. Bu durum yukarıdaki görüşümü değiştirmiyor.

Çabukluğu , seriliği çok iyi , hata yaptı ancak her futbolcu hata yapar daha iyi olacaktır Dany adam ilk defa büyük takımda oynuyor biraz uyum sorunu olabilir.

bu mesajı yazıyorum aynen ve sunu eklıyorum dany olum seni izlerken korkuyorum aksıycan diye lan yeter kalp krizi geçircem :D

arkaya havandan gelen toplarda cok yavas ve sakin, beni cok korkutuyor. bugunku macta bir posizyon vardi bizim kaleye donuk onune top indi hemen arkasinda kasimpasali oyuncu vardi. dany topla yavas bir sekilde sag dondu arkadaki oyuncuda ayagini uzatti ama son anda kacirdi. oyuncu topa dokunsa muslerayla bire bir kalicakti. bunu izledigim hemen hemen her macta yapiyor.

arkaya havandan gelen toplarda cok yavas ve sakin, beni cok korkutuyor. bugunku macta bir posizyon vardi bizim kaleye donuk onune top indi hemen arkasinda kasimpasali oyuncu vardi. dany topla yavas bir sekilde sag dondu arkadaki oyuncuda ayagini uzatti ama son anda kacirdi. oyuncu topa dokunsa muslerayla bire bir kalicakti. bunu izledigim hemen hemen her macta yapiyor.

10 maçta yapmışmıdır ?çünkü bu adam 2 hazırlık maçı ve 2 ciddi maç oynadı daha.

Danny çok fazla sorumluluk alıyor. Her an bir hata yapacakmış gibi geliyor ama adam çoğu pozisyonun üstesinden geliyor. Ha şimdi pazara gitçek diyoruz adam rakibin eline sepetini veriyor yolluyor.

Henüz 2. resmi maçı bu kadar sorumluluk alması gerçekten büyük cesaret. Kendine güvenmese kaçamak oynar. Fernando Meira gibi refakatçılık yaparak göz boyar.

Tebrikler Danny..

Hızlı çıkan bir stoper.Sonunda.

2 defa farklı rakip oyunculara kalemize doğru koşarken geriden gelmesine rağmen önlerine geçip topu almasını bildi.

Bu kadar süratli olması ve Ujfa ve Semih'e göre daha güzel paslar atabilmesi beni çok sevindirdi.

Yediğimiz golü çok detaylı izleyemedim ama sanırım Dany kaçırdı golü atan adamı, Dany'nin tutması gerekiyordu ama puan kaybetmedik çok şükür.

Sağ açıkta denenmeli bu hızıyla :lol:

Şaka bi yana.. Biraz futbol bilgisi olan insan yaptığı müdahalelerin ne kadar yerinde olduğunu ve tam bi defans oyuncusuna yakışır nitelikte olduğunu anlar.. Top rakipteyken tam bir bozucu, top bizdeyken de nerede durması gerektiğini çok iyi bilen ve aldığı topları olumlu kullanan birisi.. Pozisyon şanssızıklarından hata yaptı, yapacaktır da.. Aynı şanssızlığa Pique de düşer Ferdinand da.. Bu yüzden adamı eleştirmek haksızlık olur.. Ona en kötü oynadığı maçta vereceğimiz not 10 üzerinden 8'in altına düşmeyecektir sezon boyunca, görürsünüz..

Her kafa topuna çıkmaya çalışıyor, tam uyum sağladığında çok daha iyi olacak :happynew:

Geri
Üst Alt