adam bisey demedi ki zaten seviyo gs'yi. dany gordugum en kotu defans oyuncusu diyor. Zaten fransa'dan biliyolar orda oynadigi icin.

GS topicinden ayri bide CL topici var cl maclarini konustuklari. Bizim her macimizda dany ve riera ile dalga geciyolar. Dalga dedigim futbol olarak, mesela bizde burda yaziyoruz bu nasil futbolcu falan filan diye baska takim oyunculari icin. Onun gibi ozellikle dany zaten orda bilinen bi oyuncu, hic kimse sevmez

adam bisey demedi ki zaten seviyo gs'yi. dany gordugum en kotu defans oyuncusu diyor. Zaten fransa'dan biliyolar orda oynadigi icin.

GS topicinden ayri bide CL topici var cl maclarini konustuklari. Bizim her macimizda dany ve riera ile dalga geciyolar. Dalga dedigim futbol olarak, mesela bizde burda yaziyoruz bu nasil futbolcu falan filan diye baska takim oyunculari icin. Onun gibi ozellikle dany zaten orda bilinen bi oyuncu, hic kimse sevmez

Eminim Lyon tarihi boyunca boyle kotu bir stoper gormemistir renktas

Hani zorla seçmeli ders olayı vardır ya okulda. Bu da zorla futbolcu olmuş;

- " Abi gitseydim ya arkadaşlar bekliyor "

+ " Yok la takıl işte gezin. Zor bir iş değil"

- " Tamam o zaman. Uzun sürmez değilmi"

+ " Yok yok en çok 1.5 saat sürüyor"

.... derken uzun bir zaman sonra

- " Aaa. Para da veriyorlarmış la. İyiymiş. Devam edek o zaman"

Eminim Lyon tarihi boyunca boyle kotu bir stoper gormemistir renktas

sanmiyorum, en iyi donemleri Cris'in genc oldugu zaman. ondada yari final oynadik zaten. Real Madrid'i eleyerek hemde. Bayern münih eledi yari finalde ama gel gor nasil zorlandi. Almanyada galiba 1-1 bitmistide herkes finale ciktik gozuyle bakiyodu. Yanlis hatirlamiyosam bayern 3-1 cakmisti fransada herkes soke oldu. futbolda yendim ya da yenildim diye cikmayacan hic bi maca. (biz haric tabi bu oyuncularla yenildik diye cikiyoz)

dany'nin bi sucu yok..

suclular basta onu doguran anasi olmak uzere, takima alan fatih terim ve israrla oynatan mancini'dir..

Bunu takasta da veremeyiz artik bosuna kontenjan dolduruyor bedelsiz verebilsek o bile iyi en azindan bu giderse bi stoper almaya calisiriz

takasa almazlar,kimse buna bizden aldığı parayıda vermez, toplamda 20 trilyon tl terim kazığı..

bu Dany ye karsi bidefa mac yapmak istiyorum, ona karsi oynamak cok ozel olacaktir :DD

Oynatılmasına bir anlam veremiyorum. Reira'yı 1000 defa tercih ederim.

Yemin ederim bu adamın oyununa artık kızmıyorum bu adamı oynatan kafa var ya! Olmaz böyle bişey ya! Mancini takıma ilk maç hava kattı bizde sevindik vizyon sahibi falan dedik ama kardeşim sarhoş kafayla mı kadroları yazıyor anlam veremiyorum. Bir tane vasat oynadığı maç bile yok! Yeter artık ya! Bu tip adamları oynatacak adamlar da bu takıma gelmemeli! Git altyapıdan adam al belki tutar!

Bu adamı Galatasaray Arşivinde bile görmek istemiyorum Sahada bile yeri yokken adam bide sol bek oynuyor çıldırmamak elde değil bizede yazık..

İlk yarıda bi pozisyonda ileri çıkmıştı pas aldı topu sürdü sonra birden geri döndü önü boş olmasına rağmen heralde dedi "ya ben defansım nereye gidiyom böyle"zeka denen şey yok bu adamda eminim

Sınırda uyuşturucuya, kaçak mala

falan el konulduğunu biliyorum da GAM da yasakmis herhal. Adam ülkeye GAMSIZ girmiş öyle de devam ediyor.

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt