dany i geçen yıl savunanlar varken de bu adamdan bişey olmayacağını söylemiştik. futbol basit bişey arkadaş bi adamın kötü futbolcu olduğunu anlamak için 4-5 maçını izlemek yeter. aynı şey burak hakan balta ceyhun gibi oyuncular içinde geçerli. bu adamların 2-3 maçlık süper ötesi performanları bile yeteneksizliklerini gizleyemez. yetenek dediğin parıldar görmek zor değildir

dany i geçen yıl savunanlar varken de bu adamdan bişey olmayacağını söylemiştik. futbol basit bişey arkadaş bi adamın kötü futbolcu olduğunu anlamak için 4-5 maçını izlemek yeter. aynı şey burak hakan balta ceyhun gibi oyuncular içinde geçerli. bu adamların 2-3 maçlık süper ötesi performanları bile yeteneksizliklerini gizleyemez. yetenek dediğin parıldar görmek zor değildir

Sorun şu ki burada Dany'yi savunmuş olan kişiler olabilir , hatta misal ben alakasız bir adamı almamız lazım diyebilirim , en fazlada bana futboldan anlamıyorsun denilir ,

ama büyük sorumluluk altındaki bir profesyonel anadolu takımında dahi " el bombalığı " ile ünlenmiş bir adamı bu takıma alamaz , almamalı ,

yani dediğin gibi bu adamın kötü olduğunu en iyi ihtimalde ise kesinlikle bizim hedeflerimizin adamı olmadığını anlamamak için kim olmak gerek acep ?

Sorun şu ki burada Dany'yi savunmuş olan kişiler olabilir , hatta misal ben alakasız bir adamı almamız lazım diyebilirim , en fazlada bana futboldan anlamıyorsun denilir ,

ama büyük sorumluluk altındaki bir profesyonel anadolu takımında dahi " el bombalığı " ile ünlenmiş bir adamı bu takıma alamaz , almamalı ,

yani dediğin gibi bu adamın kötü olduğunu en iyi ihtimalde ise kesinlikle bizim hedeflerimizin adamı olmadığını anlamamak için kim olmak gerek acep ?

İmparator olmak bence yeter koşul, o kesin anlardı ve onu aldırmazdı ,kadroyada almazdı...

Gaziantepsporun ücüncü sinif yabancisi, üstelik afrikali, adini ismini taniyan yoktu Galatasaraya gelene kadar.

Galatasaraya aliniyor ve Sampiyonlar Ligi oynuyor, Real Madrid gibi takimlara karsi sahada oluyor ve kendisine ümit besleniyor.

Sasirmayin.

Dany: "Teklif geldiginde once saka zannettim."

Tam bilmiyorum bu futbol katili belkide semihten 2 kat fazla maaş alıyordur.Real maçında keşke sen kırmızı yeseydinde biz 10 kişi devam etseydik.Daha hayırlı olurdu bizim için.

Bende göbək olmazsa bu Dany nın yaptikları nın aynısını yaparım

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam gitgide daha da kötü hale gelmeye başladı. Israrla niye oynatıyor Mancini anlamıyorum.

[attachment=5316:image.jpg]

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 180
Sergen dany'yi ister demiş biri :)

Gören de karşımızda fatih terim var sanır..

Futbolcu olarak piyasaya süren kişi Becaliden daha profmuş

Tapatalk

Afgan gençler tarafından üretilen bombalardan farkı yok.

Takımın başına Yılmaz Vural gelsin.Sınırsız yetkisi olsun.. Dany-Chedjou-Eboue-Burak-Amrabat'ı ıslak odunla her gün 3 öğün dövsün..Bakın nasıl toparlanıyorlar.. Artık Afrikalı topçu falan görmek istemiyorum tiksindim yeminle Dany-Ched-Eboue sayesinde önümüzdeki 10 yıl mümkünse Floryadan girmesinler Yaya Toure gelecek desinler onu bile istemem ....

Galatasaray savunması işte sen gibi adamlara kaldıya daha ne diyeyim,Popescu,Tomas,Songlardan senin gibi bir 3. sınıf anadolu takımı stoperine bel bağlamak yazıkki ne yazık.....

Geri
Üst Alt