Gökhan Sakarya
10 Numara!
- 9 Temmuz 2009
- 14.322
- 0
- 1.361
![]()
![]()
evet,sike var beyler :asd2::asd2::asd2:
Aslansin Dany Aslan :005:
ulan iyi güldüm bu saatte
https://inciswf.com/tt1.swf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
![]()
evet,sike var beyler :asd2::asd2::asd2:
Aslansin Dany Aslan :005:
Aadam bizde her mac el bombasıydı.2 macın 1'inde kesin penaltı yaptırıyordu zaten.Danny bu ne bekliyorlar ki ?
cana daha fazla penalti yaptiriyodu ama millet bayiliyodu yakisikli diye
kewell da ayni hesap. dany ahtapota benzedigi ve afrikali oldugu icin sevilmeyen birisi
dany ilk geldiğinde o transferi en çok eleştirenin siz olmanız çok garip değil mi üstadım
Çeptalk
alinmadan once bu ne demistim cunku bi fb macinda kotu oynamisti
lakin oynamaya basladiktan sonra favori topcum olmustur
msjin anlamsiz ve yanlis
yok insanların düşünceleri tabi değişebilir ona bir şey demiyorum, takımdaki oyuncuların performansına bakınca dany üzerinde eleştiri yoğunluğu haddinden fazla bence de
sormak istediğim şudur ki siz de benim gibi kendinizi ,gereğinden fazla eleştirilen oyuncuları savunma sorumluluğunda mı hissettiniz acaba dany hususunda
Çeptalk
Beni üzüten bir konu var. Besiktas bunu hayatta almaz sezon sonu. Sictik oglum,yazin geri geliyor.
bjk bunu alsın, töreyi bize göndersin yada frei
töre rubin kazan oyuncusu..bu kargalar 7 milyon euroya satın alma hakları var ..aslında biz alsak fena olmaz..bak o zaman kargalar yabancı olayında nasıl dönüyor...
Aadam bizde her mac el bombasıydı.2 macın 1'inde kesin penaltı yaptırıyordu zaten.Danny bu ne bekliyorlar ki ?
cana daha fazla penalti yaptiriyodu ama millet bayiliyodu yakisikli diye
kewell da ayni hesap. dany ahtapota benzedigi ve afrikali oldugu icin sevilmeyen birisi
Kimse de ne saçmalıyon demiyor
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk