image-212884-5f20552c.jpg

image-212885-b61e7859.jpg

evet,sike var beyler :asd2::asd2::asd2:

Aslansin Dany Aslan :005:

ulan iyi güldüm bu saatte :D

https://inciswf.com/tt1.swf

Bakmayın Beşiktaş'taki en iyi oyunculardan.

Unutur bunlar o zamana kadar.Ne yapacaklar stoperde Necip-Ersan falan mı oynatacaklar.Keza Franco da menajer kazığı gibi duruyor.

Ben dedim bu adam stoper falan değil.O müdahale ne allasen Dany ?

Ya sen niye Türkiye'den yabancı stoper alırsın sinirlendim yine.

Para var.Git al İtalya'dan İngiltere'den.

Gitti Terim buna 3.75 Şecu'ya 6 verdi.

Of be...

cana daha fazla penalti yaptiriyodu ama millet bayiliyodu yakisikli diye

kewell da ayni hesap. dany ahtapota benzedigi ve afrikali oldugu icin sevilmeyen birisi

cana daha fazla penalti yaptiriyodu ama millet bayiliyodu yakisikli diye

kewell da ayni hesap. dany ahtapota benzedigi ve afrikali oldugu icin sevilmeyen birisi

dany ilk geldiğinde o transferi en çok eleştirenin siz olmanız çok garip değil mi üstadım

Çeptalk

alinmadan once bu ne demistim cunku bi fb macinda kotu oynamisti

lakin oynamaya basladiktan sonra favori topcum olmustur

msjin anlamsiz ve yanlis

yok insanların düşünceleri tabi değişebilir ona bir şey demiyorum, takımdaki oyuncuların performansına bakınca dany üzerinde eleştiri yoğunluğu haddinden fazla bence de

sormak istediğim şudur ki siz de benim gibi kendinizi ,gereğinden fazla eleştirilen oyuncuları savunma sorumluluğunda mı hissettiniz acaba dany hususunda

Çeptalk

şaka bir yana penaltı dışında top göstermedi drogba ile burak'a chelsea maçına bağlıyorum umarım bir daha bu rezalet futbol olmaz ne içeride ne dışarıda

yok insanların düşünceleri tabi değişebilir ona bir şey demiyorum, takımdaki oyuncuların performansına bakınca dany üzerinde eleştiri yoğunluğu haddinden fazla bence de

sormak istediğim şudur ki siz de benim gibi kendinizi ,gereğinden fazla eleştirilen oyuncuları savunma sorumluluğunda mı hissettiniz acaba dany hususunda

Çeptalk

suphesizki oyle bir tandansim olmustur

fakat danynin gecen sene muthis oynadigini inkar etmemiz cinayetle esdeger olurdu

töre rubin kazan oyuncusu..bu kargalar 7 milyon euroya satın alma hakları var ..aslında biz alsak fena olmaz..bak o zaman kargalar yabancı olayında nasıl dönüyor...

bonservisini almamışlar mıydı ya ! kerim miydi o :) o zaman kerim gelsin, töreyi getiririz rubinden, kaliteli yerliler çoğalsın

Aadam bizde her mac el bombasıydı.2 macın 1'inde kesin penaltı yaptırıyordu zaten.Danny bu ne bekliyorlar ki ?

Dany yi hic sevmem. Ama bence hakkini yememek lazim. Biraz cok abartmissin bu yazdigin ile. El bombasi kismi dogru. Garip garip hareketler, rahatliktan abuk zubuk hatalar, beyinsizlik den ileri cikmalar topu karsilamak icin (1.Schalke macindaki yedigimiz gol mesela).

Ama her iki macta bir penalti yaptiriyor demen cok abartili. Dany herhalde 2 penalti falan yaptirmistir yanilmiyorsam. Belki 3 de olabilir. Bu adam cok dengesiz, insallah bir daha geri gelmez bize.

Seni Galatasaray'a transfer edenlere bir kez daha selam olsun. Rezil.

Geri
Üst Alt