Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Hızlı, tekniği iyi ama çok riskli oynuyor.Zaten yıllardır böyle mental olarak sınıf atlayacağını pek sanmıyorum.

Üç maç oynadı...

Stoper mevkileri takımla ve kaleci ile anlaşmada diğer oyunculardan daha fazla süre alıyor...

Uyum sorununu atlattığı anda dehşet bir savunmamız olacak...

Şampiyonlar liginde riskli oynamaz Danny...

Ama özellikle Aslantepe Ali Samiyen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynacağımız ve muhtemelen baskılı oynayacağımız maçlarda bizim için bir avantaj olacak Danny...

Bileklerinede hakim...

Hamleli bir oyuncu olması avantajımıza...

Handikapımız riskli oynaması ve çok yüksek özgüven...

Sıkıntı sadece bu...!

Abi sence bu sıkıntıyı aşabilir mi?Yıllardır böyle oynuyor.İlk geldiğinde hem Tolunay Kafkas hem Abdullah Ercan riskli oyununa değinmişti.

bence danny sahamızda oynayacağımız, anadolu maçlarında faydalı olacak. ama şampiyonlar ligi maçlarına danny ile çıkmak ciddi sıkıntılar yaratabilir.

Kaç yaşında bu topçu? Bir de nereli? Hiçbirşey bilmiyorum yahu, kaliteli ligimizden yabancı futbolcu alınınca sinirlendim, şu ana kadar merak etmedim yaşını başını.

Edit: İlk sayfada bilgileri yazıyormuş, neyse.

Üç maç oynadı...

Stoper mevkileri takımla ve kaleci ile anlaşmada diğer oyunculardan daha fazla süre alıyor...

Uyum sorununu atlattığı anda dehşet bir savunmamız olacak...

Şampiyonlar liginde riskli oynamaz Danny...

Ama özellikle Aslantepe Ali Samiyen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynacağımız ve muhtemelen baskılı oynayacağımız maçlarda bizim için bir avantaj olacak Danny...

Bileklerinede hakim...

Hamleli bir oyuncu olması avantajımıza...

Handikapımız riskli oynaması ve çok yüksek özgüven...

Sıkıntı sadece bu...!

Alemdar Reis hiç üşenmedin mi? :lol:

Stoper sadece hızdan ibaret olmamalı,hamleleri ve yer duruşu ve sezgileri çok önemli.

Ulfaliji de çok hızlı bir stoper değil ancak diğer tüm özellikleri yeterince barındırıyor.

Dany izlediğim kadarı ile bize saç baş yoldurabilecek potansiyel var,tabii ki zamana ihtiyacı var daha iyi olablir ancak bundan kötü olursa o zaman işimiz sakat.

Şu durumda ne Ulfaliji'yi ne de Semih'i kesebilir..

dany den iyi yedek olacağını kasımpaşa maçında gördük

Soğukkanlı tekniği iyi gayet süratli yalnız tek bir sorunu var..

Bazı pozisyonlarda topu ayağından çok çabuk ve amaçsızca çıkartıyor..

Idealimdeki elit stoper degil suana kadar. Arkadasin dedigi gibi iyi bir yedek. Semih'in yanina baba bir transfer yapalim gelecek sezon yada Ufa biraktiktan sonra.

Ya abi, ben mi maclari baska bir yerimle izliyorum, yoksa millet mi?

Bana bu soruya cevap verin, bu ülkede, ve bu dünyada, toplam yuzlerce, binlerce stoper varken, fatih hoca neden gidip antepte oynayan danyi aldi diye düsünmüyor mu kimse? Neden acaba, ne amaci olabilir baska stoper mi yoktu bu gezegende diye kafa yormuyor mu kimse?

cok basit degil mi neden aldigi?

ben bir topic acmistim, gecen sene ttarenadaki maclarda deplasmanlarda 90 dk da 2 pozisyon yediysek, ttarenadaki maclarda 4 pozisyon yiyoruz demistim, cok pozisyona giriyor rakipler, anadolu takimlari demistim, neden deplasmanda daha az poziyon veriyoruz ttarenada daha cok zorlaniyoruz diye sormustum ve o topicte yorumlar yazan hemen hemen herkes "ttarenada cok acik oyniyoruz dogal olarak bu yuzden rakipler daha kolay, daha cok pozisyon bulabiliyor bize karsi, deplasmanda ise cok kompakt ve kontrollü oyniyoruz" diye cevaplar gelmisti birsürü.

iste cevap burda, dany neden alindi burdan belli.

ttarenadaki özellikle anadolu takimlara karsi vede kücük takimlara karsi cok acik oyniyoruz ve dogal olarak bosluklar veriyoruz. Bu tip takimlara karsi cok acik oynadigin icin böyle hizli ve kademeye girme kapasitesi yuksek olan bir stoper tam isine yarayan adam olur, nitekim hocamizda böyle düsünmüs olmali ki, bu gezegende o kadar stoper varken, gidip danyi aliyor.

ki, kasimpasa macinda 1-2 hata yapsada, gözlerinizi acip ön yargisiz maci izlediyseniz, neden alinmis, ne ise yaricak ne kadar dogru bir tercih olmus görmüs olmaliydiniz, rakibin hemen hemen her atakda dany vadi, hemen hemen her ataginda ..

urfa kasimpasaya karsi rezil oyniyor, millet gelip dany Gs mize yakismiyor, Danyde gsde oynicak kapasite yok vs vs gibi yorumlar yaziyor, abi kafayiy ememek elde mi?

urfa ayrica gecen sezonun sonlarindan beri muthis bir düsüs yasiyor, bunuda görmezden geliyor millet, lütfen geldigindeki ilk maclardaki urfayi hatirlayin ve simdiki urfaya bakin. Geldiginde 80 larda bile depar atiyordu bekte oynadiginda, simdi ise hep ama hep mucadelerden kaciyor, direkt kaciyor adam yani. Neyse, burasi ayri konu.

Danye gelince, belki bu hafta bjkye karsi urfa-semih oynar ama sonra ttarenadki kücük macta , özellikle rakibin hizli elemanlari varsa, yine kesin dany oynar, budan suphem yok ve ayrica böyle oynamaya devam ederse ve hocada adaletli forma dagitiyorum diyorsa, en kisa süre icinde urfadan formayi alir.

Yarı sahamızın ortasından karşı tarafın ceza sahası önlerine kadar pas atabiliyor.

Dany, senden ricam kardesim; futbolu basit ve olabildigince seri oyna. Kimse senden Maradonalik beklemiyor. Tek bir hatan onlarca guzel islerini yok etmesin. yureklisin, sevdik seni acikcasi.

Dany'nin geçen haftaki performansından sonra kesilir mi hocam ya?

Semih ayrı Ujfa ayrı hatalar yaptı...

dany azdaha profesyonel olsun inş. yeteneklerine diyecek yok Ya Sinirden yazamıyorm ama bence böyle oynamalıyız bursa macında

---muslera--

eboue-dany-semih-hakan

hamit-melo-selçuk

umut-burak-amrabat

Semih-Ujfa ikilisi bu maçta hata yaptılar ama Dany bu tür hatalara daha açık bir oyuncu görüntüsü veriyor bana. Birkaç maç daha izlemek lazım.

dany iyi hos da daha basit oynamayi ogrenmeli

dany oynamayi ogrenene dek ujfaciyim ben de

Dany bana hiç güven vermedi ufak bir el bombası potansiyeli var bjk maçında oynasaydı da bişey değişmezdi

Bugün Dany oynasaydı inanın yenilmezdik bence. El bombası falan ama 2. golde, 3. golde yenmezdi o olsaydı. Çünkü o pozisyonların yaşadığı sırada rakibin diibnde biterdi, acı bir gerçek.

Geri
Üst Alt