Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Ergünün sağ ayaklı zenci versiyonu ,bu sene çok yürek hoplatır bu adam.Halme yeteneği,sezgi mükemmel.

Cok iyi oynadi bence ama daha yeni yeni bizde oynamaya basladigi icin bana güven vermiyor.

Hatırladığım 2 tane hatası var ama bana sürekli tekrar edebileceği kronik hatalar gibi gelmedi heyecandan kaynaklandı gibi. Maçın genelinde iyiydi beğendim ben

İyiydi.

Maçın sonlarındaki Sow ile girdiği mücadelede faul vardı. Ama Cüno doğal olarak vermedi tabiki.

Genel anlamda iyiydi.

İlerleyen zamanda daha sakin ve risksiz oynamayı başarırsa bu senenin en verimli transferi olacak...

B usenenin en faideli transferlerinden birisi olacaktır. Adamı rotasyonda kullanalım diyoruz, ama bu Dany rotasyonluk eleman değil. 11'i çok zorlar:)

Her zaman söyledim bu adam gibi atletik ve ayağı iyi defanslar zor bulunur.Stoperi 5 yıl domine eder en az bu adam !

dany çok önemli pozisyonları kesti ama 2-3 pozisyonda topu kaptırdı birebir omuzomuza mücadelede

Cok iyi. Bir kaç yerde hata yaptı ama zamanla duzelecegine inanıyorum.

az daha güçleneip tecrübe kazanacak. bugünü idare etti başarılı oldu aslan.

Allah yardımcısı olsun.

Biraz yavaş mıydı bana mı öyle geldi ?

Çok beğendim. Kuyt gibi kurt oyuncunun oyunlarına düştü. Adamın daha ilk resmi maçı ! Sakin olun.

Fizik gucu yetersiz su an semih bu kadar kademe atladiyza danny de ilerleme kaydeder genc daha

Geri
Üst Alt