Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

bu kadar dengesiz defans oyuncusu olmaz,bizim takımın stoperi olacak çapta değil bu adam.

1 2 hatası dışında- o kadar da olsun, uyum sağlama süreci var ve büyük bir takımda oynuyor sonuçta- iyiydi.Mücadele etti,elinden geleni yaptı.:tiphat:

Çok dengesiz,gereksiz yere riskli hareket yapıyor,gün gelir hatayı affetmezler.

Hızlı defans oyuncularından fazla dengeli oynamasını beklemeyin..

Dany içerde ve deplasmanlarda gol aradığımız vakitlerde arkaya adam kaçırmaz...

Araya atılan topları iyi kovalar...

Zamanla daha iyi olacak..

Aşırı öz güvenden kaynaklanan bir kaç hatası dışında bence iyiydi.Çok hızlı ve araya atılan topları iyi kesiyor.Seneye Ujfa emekli olunca Semihin partneri olabilir bence.

zamanla alışacak büyük takımda oynamak kolay değil

Dany çok iyi oynadı.Bir iki hatası vardı evet ama Ujfa bütün yükü dany e bıraktı maçta.Heryerde Dany vardı.Mental sorunları var biraz.Fatih hoca bu sorunlarını çözüp onu dahada iyi bir savunma oyuncusu yapacaktır.Bir savunmacı için bütün özellikleri çok iyi çünkü.

La ben yanlış maçı mı izledim.

Adam çok iyiydi.Ujfa görünmedi bile bu adamın sayesinde defansta.

cok saglam bir defans oyuncu ama heran yanlis yapacak diye insan korkuyor, insana güven vermiyor

Özette seyrettiğim kadarıyla birçok başarılı müdahalesi var ama hala uyum sürecinde olduğunu çok belli ediyor. Uyum sürecini aştığında daha fazla güven verebilir.

İyiydi amaçok hata yapıyor her an patlamaya hazır bomba gibi..

Şu heyecanını kontrol ettiği zaman, birde tecrübe kazandığı zaman elit bir oyuncu olur ..

Süperdi.Hata felan demeyeceğim.Semihte ilk başta hatalar yaptı.

Ama şimdi canavar gibi oldu.Bu da öyle olacak inşallah.

topu oyuna sokması hızıyla gelip topları alması süper ama bazen heyecandanmıdır nedir anlamadım hata yapıyor yüreğim ağzıma geldı kac kere

Macin basinda cok cekindim Dany´den acikcasi. 1-2 hata yapti, eyvah dedim.

Ama sonra alisti ve müthis oynadi. Ben Dany´nin aslinda cok teknik bir stoper oldugunu düsünüyorum.

Pas hatasi pek yapmiyor, oyuncuyu kacirmiyor, kacirsa da mutlaka yakaliyor ve firsat vermiyor.

Gelistirmesi gereken sey de tek hamleleri. O konuda tecrübelenmeli. Tek hamle yaparken yakabilir bizi bazen.

Gerci Semih de bu konuda kendini gelistirmeli. Bazen dengesiz giriyorlar adama.

Vallaha avrupada gozunun yasina bakmazlar dunki performansiyla Avrupali 3luk yapar yollar.. kimse Semih'te yapiyordu demesin.. Semih bukadar bariz hatalar yapmiyordu.. + Semih mac basi 1 tane hata ile oynuyordu.. Dany'nin 3-4 hatasini sayarim + bodoslama dalmasini.. ve cok rahat pozisyonda verdigi yanlis pasi.. hele ilk yarida vardi bitane taca atti.. evlere senlik.. kaleciye don sacma sacma hatalar yapmaya ne gerek var biraz daha relax..

kotulugunu istedigimden degil, takim icin suanda yedek olur Semih iyilestimi.. bazi arkadaslar Ujfalusiyi goren varmi diyor, Ujfalusi gorunemdi cunku hatalar yapmadi.. Dany'de Ujfa gibi oynasin goze batmasin daha cok severiz.. hem one cikiyor biyandanda yaptigi ekstra isler yuzunden kordinesi bozuluyor, enerjisini daha dengeli kullanmayi ogrenmeli..

Geri
Üst Alt