Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Vallaha avrupada gozunun yasina bakmazlar dunki performansiyla Avrupali 3luk yapar yollar.. kimse Semih'te yapiyordu demesin.. Semih bukadar bariz hatalar yapmiyordu.. + Semih mac basi 1 tane hata ile oynuyordu.. Dany'nin 3-4 hatasini sayarim + bodoslama dalmasini.. ve cok rahat pozisyonda verdigi yanlis pasi.. hele ilk yarida vardi bitane taca atti.. evlere senlik.. kaleciye don sacma sacma hatalar yapmaya ne gerek var biraz daha relax..

kotulugunu istedigimden degil, takim icin suanda yedek olur Semih iyilestimi.. bazi arkadaslar Ujfalusiyi goren varmi diyor, Ujfalusi gorunemdi cunku hatalar yapmadi.. Dany'de Ujfa gibi oynasin goze batmasin daha cok severiz.. hem one cikiyor biyandanda yaptigi ekstra isler yuzunden kordinesi bozuluyor, enerjisini daha dengeli kullanmayi ogrenmeli..

daha ilk maçı dur hele.ki çoğunluğa göre dany çok iyiydi.

Dany,Süper Kupa maçında Şikebahçe formasını layık olduğu yere koyarak benim gönlümü kazanmıştı zati. :) Dün akşam ise 1-2 hata dışında kusursuz oynadı.Yaptığı hataları ise zamanla sıfırlayacağını düşünüyorum.Yeter ki sabretmesini bilelim.

Dany bir çok yönden mükemmel bir defans. Tek eksikliği büyük takıma alışma süreci çünkü çok mükemmel oynarken bile anlık kopukluklar yaşayabiliyor. Büyük takım psikolojisine alıştığında inanılmaz iyi bir defans olacak. Sanırım 5-6 ay kadar sürer bu süreç kolay değil Gaziantep'den çık gel ve o ligin en büyük maçı en büyük derbisine çık üstelik hemde final olsun. Ve ardından kendi stadında taraftarının önüne resmi bir maçta çık. Yabancı bir futbolcuda olsa hiç kolay şeyler değil ve bana göre bu 2 maçta hem Ujfa'dan hemde Semih'ten daha iyi oynadı.

Çok iyi oynadı bence. Uzun mesafede geriden gelip elemanın birini yakalayıp omzu koyup aldı topu :happynew:

Bu adam yeni rigobert songumuz olacak. 4-5 hafta sonra daha değişik bi dany olur

İlk yarı savruk gözüktü

Biraz da doğaçlama oynadı

İkinci yarı toparladı

Hızı etkileyici

iyi sıçrayamıyor kafa toplarında daha iyi olmalı melodan ders alsın diğer herşey kapatılır da bu özelliğini geliştirmesi çok önemli duran toplarda antepte de problem yaşıyordu

Defanstan top çıkarışına bayıldım ağa..Oyun kurma ve atak başlatmada çok ama çok faydası dokunur..

1 kez top kaptırıp başımızı yakacak ama hangi maça denk gelecek merak ediyorum :asd:

Önemsiz bir maçta bu hatayı yapsa da akıllansa onun dışında 10 numara 5 yıldız hamleci

Iyi oynadi ama cok dengesiz bir adam. Az kalsin Ujfa ve Melo'yu sakatliyordu.

Ben beğendim, özellikle atletik olması çok hoşuma gitti. İlerde oynayan bir takım için gerçekten iyi transfer fakat,

Gücünü bazen kontrolsüz şekilde kullanıyor bu ilerde bizi sıkıntıya sokabilir.

Son maçta hata yaptı fakat ben Ujfa'nın kötü oynadığını düşünüyorum. Dany çok fazla rakip takım oyuncularıyla bire bir kaldı, nerdeyse tüm pozisyonlarda Dany vardı.

Ujfa tabiri caiz kaçak oynadı.

Uzun zamandır böyle bir defans oyuncumuz olmamıştı. Zamanla Fatih hoca Dany'i süper bir stoper yapar.

Semih-Dany ikilisi çok daha başarılı olacağını düşünüyorum.

İyi oyuncu iyi oyuncu çok iyi oyuncu çok sevdim bu adamı :) :ka21:

Kasimpasali oyuncuyu kornerde bombos birakmasi ve bir kac hatasi disinda gayet iyi oynadi. İlerde daha iyi olacak.

Valla ben cok begendi

macin adamlari bana gore

1. Danny

2. Umut

3. Emre

güven vermiyor maalesef kritik müdaheleleri var ama ne yapıcağını kestirmek zor ciddi kademe hataları yapıyor ki tabi bunda önünde melo gibi bi kesicinin olmamasıyla rakibin hep stoperlerle karşı karşıya gelmesininde payı var ama avrupa affetmez dikkatli olmalı

Çok sakat ve sakar adam vallahi :p Takımı ipten de alır ipe de çıkartır ...

fatih hoca danyi mutlaka uyarmıştır,uyarmayada devam eder.artık kolay kolay risk almaz.dany bi de takıma alışma evresinde.

Geri
Üst Alt