Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Dün E.Çolak'tan sonra takımın en iyi oyun kuran oyuncusuydu,dün her yönüyle süper oynadı adamın tarzı böyle herkes farklı oynar önemli olan başarılı olması ve dün gayet de başarılıydı.

Bacakları küçük, adamların ayaklarına top kapmak için yaptığı müdahaleler her seferinde faul oluyor, dün yediğimiz golde de faulü yapan oydu.

Dün E.Çolak'tan sonra takımın en iyi oyun kuran oyuncusuydu,dün her yönüyle süper oynadı adamın tarzı böyle herkes farklı oynar önemli olan başarılı olması ve dün gayet de başarılıydı.

Adam adama savunması sıkıntılı. Mentali zayıf ve yan topta dany yuzunden golu yedik semih olsa o golu yemezdik. Herşey hız ve güç değil. İyiydi ama yaptığı bi hata maça malolurdu.

iyi mi yapıyor yoksa kötü mü yapıyor çözemiyorum :SS:

fakat hızlı ve topu oyuna sokuşu fena değil...

bir de her topa dalması hoşuma gitmiyor.bırakması gereken birçok yerde topa atladı.uyum olarak henüz tam anlamıyla hazır değil.

oyunu riskli oynuyor artıları fazla ama eksileride çok...artıları fazla diye iyi oynadı diyebiliriz ama eksilerinide görmezden gelemeyiz.uyum sürecini atlattığında daha iyi olacağını düşünüyorum.

iyi mi kotu mu belli degil

artisi: cok hizli ve cevik, boylece defans orta sahaya yaklasabiliyor,

eksigi: acemi hatalari cok, adama kontrolsuz dalmalar, cok basit adami gecerim tavirlari (servet cetin gibi )

yani pek guvenli degil Ujfa gibi, ama hizli olmasi bazi seyleri kapatiyor

neyse bakalim...

yanlis anlasilmasin da genelde siyahi oyuncularin yanina zeki ona yon verecek bir beyaz adam lazim :D

saka maka degil, ama o sans da yok cunku Semih cok genc ve tecrubesiz, Dany ye laf geciremez,...

biraz da Sergio Ramos un 2 yil onceki haline benziyor, yani mental olarak ilerlerse vallah 6-7 yil stoper ihtiyacimiz olmaz...

Maç kazandık diye herkese iyi demenin anlamı yok. Geldiğinde ümitliydim ama böyle oynarsa çok yakar bizi

Takıma katkısı üst düzey, Uifalusi yi keser.Defansa hız ve çeviklik katıyor, ayrıca topuda oyuna sokuşu çok iyi.Hatları var ama düzeltilmeyecek hata değiller.Fatih hoca adam eder.

Orta sahaya Melo gelince bu maçta göze batan hataları bariz azalacaktır.

dany ujfalusi semih kaya

ortak özellikleri pas atabilen oyuncu olmaları

semihin bu özelliği daha az olmakla beraber danyde ve ujfaluside bu özellik üst seviyede

peki bu bize ne sağlıyo

topu gelip defanstan almaya yarayan ön libero denilen bi kazmaya ihtiyaç duymamamızı sağlıyo

mesela aykut kocaman bunu çözemedi hala

defansfa 2 tane pas atmayı bilmeyen kazma koymuş

mecburen önlerine gelsin topu alsın diye bi tane daha yeteneksiz adam koydu: mehmet topal

o da yetmeyince bi kazma daha ekledi selçuk şahin

işte biz o iki adam yerine çok daha efektif 2 oyuncuyla oynadık dün: emre-selçuk

bizde o görevi zaten stoperler hallediyo...

danyi anlamak icin daha cok zaman lazim, adam iyide cok riskli geliyor bana bazen cok riskli hareketler yapiyor.

bence hem Semih hemde Ujfadan daha iyi bir Stoper ama gösteremiyor kendini tam anlamiyla..Takima büyük katki vermek istiyor ama bazen sacmaliyor,yapmamasi gereken seyleri yapiyor..bunlari düzeltirse Stoperlerimiz Dany-Semih olur en az 5 yil boyunca

ujfadan felan iyi olması için önce kademeye felan girmesini öğrenmesi lazım bilmiyorum hızına mı fazla güveniyor ama yaptığı 1 tane çok net hata var ki düzgün bi forvet her türlü gol yapardı

c3bp7.jpg

şimdi top sekiyor rakipten ve danynin kafasının üstünden geçiyor yani yükselse çok net vurucağı topu bırakıp nasıl olsa yetişirim diye rahat

c3bnl.jpg

ama rakibin bi çapraz koşusuyla 2 saniyede kaleciyle karşı karşıya kalabiliyor peki hızlı dany ? sadece rakibi önünde görebiliyor arkasını döndüğü an

şu da bi başka yerleşim hatası ujfa adamını almış danyde aynı adama yaklaşıyor soldan kaçan herif bomboş

c3bmw.jpg

ujfa tabi yılların tecrübesi dany geldiği an direk kendini geriye atıp ofsayta düşürmesiyle rakibi bi pozsiyondan daha ederken dany hala ujfanın adamının peşinde

c3bny.jpg

Beğendim. Zaten biliyordum gayet iyi işler çıkarttı. Hızlı ve sert bir stoperimiz var. Her türlü iş yapacak bizde. Ujfalusi gerisinde kaldı. Kalan hataları tecrübe ve alışarak aşılacak sıkıntılar. Takım genel olarak iyiydi. Eğer K.Paşa bu tempo ile diğer maçlara çıksın ilk 5 içinde bitirirler.

ujfadan felan iyi olması için önce kademeye felan girmesini öğrenmesi lazım bilmiyorum hızına mı fazla güveniyor ama yaptığı 1 tane çok net hata var ki düzgün bi forvet her türlü gol yapardı

c3bp7.jpg

şimdi top sekiyor rakipten ve danynin kafasının üstünden geçiyor yani yükselse çok net vurucağı topu bırakıp nasıl olsa yetişirim diye rahat

c3bnl.jpg

ama rakibin bi çapraz koşusuyla 2 saniyede kaleciyle karşı karşıya kalabiliyor peki hızlı dany ? sadece rakibi önünde görebiliyor arkasını döndüğü an

şu da bi başka yerleşim hatası ujfa adamını almış danyde aynı adama yaklaşıyor soldan kaçan herif bomboş

c3bmw.jpg

ujfa tabi yılların tecrübesi dany geldiği an direk kendini geriye atıp ofsayta düşürmesiyle rakibi bi pozsiyondan daha ederken dany hala ujfanın adamının peşinde

c3bny.jpg

Hikmet Karaman detected .

Dün savunmada Dany degil de Servet filan olsaydi, 3 tane yerdik.

Inanilmaz süratli Dany ya. Mutlaka yetisiyor hatta geciyor adami 10 metre arkadan da gelse :)

Bu sürati bazen dengesiz hamleler yapmasina da yol aciyor ama gelistirir daha.

Topu oyuna gercekten iyi sokuyor, pas hatasi yapmiyor ve stoper icin gayet teknik bence. Ayaklarina hakim

Ujfa'yla ilk maçlı falan sanırım o yüzden abartmayın şu işleri bence. Fenerbahçey'e evimizde 2-1 yenildiğimiz maçta Stoch'un attığı gole bakın o zaman Ujfa nasıl kaçırıyor Stoch'u.

Dany çok iyi oynadı diyen kendini kandırır. Ancak kaliteli futbolcu olduğunu GAziantep maçlarında gördüm.

Dünkü bariz hataları ilk yarıdaki penaltı pozisyonu, ilk dakikalarda Kasımpaşa forvetini arkaya kaçırması, 2. yarıda rakibi faullu durdurması (hakem devam ettirdi 2 kere), yine 2. yarıda ceza sahası içinde ıskaladığı bir top vardı. Ama Kasımpaşa'nın kontraataklarında kaç kere kritik müdahalede bulunması yaptığı hataları dengeledi bence.

alışınca daha iyi olacak ışık veriyo musleraya da sövenler vardı geçen sene başında daha ligin ilk maçı olcak bence

bence hem Semih hemde Ujfadan daha iyi bir Stoper ama gösteremiyor kendini tam anlamiyla..Takima büyük katki vermek istiyor ama bazen sacmaliyor,yapmamasi gereken seyleri yapiyor..bunlari düzeltirse Stoperlerimiz Dany-Semih olur en az 5 yil boyunca

Semih'ten daha mı iyi?:Z19:

Geri
Üst Alt