Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Hazırlık maçlarında niye hiç Melo yerine denemedik bu adamı acaba,bence yeri defansta, belki çat pat bişey yapabilir bugün 2.yarı Melo çıktıktan sonraki halimizi gördükten sonra oyuna alınabilirdi Selçuk yanına.

Hazırlık maçlarında niye hiç Melo yerine denemedik bu adamı acaba,bence yeri defansta, belki çat pat bişey yapabilir bugün 2.yarı Melo çıktıktan sonraki halimizi gördükten sonra oyuna alınabilirdi Selçuk yanına.

ilerleyen dönemde olabilir.daha sezon başı bi durun hele.:D

Ciğersiz bugün sahada olsaydı 2. golü zaten yemezdikte 3.golü bile yemeyebilirdik. Fatih hoca malesef hata yaptı Dany'i oynatmamakla.

Kasımpaşa maçında bile çok basit hatalar yaptığı için oynatmamış olabilir mi ?

Dün sahada olsa 2.golü yemezdik, Net. Ujfa o pozisyonda bir hayli ağır kaldı..

Semih ile gelecekteki 5 yili götürecekler,hata konusunda semih ile yarisiyorlar ama beraber oynamaya basladikca bu hatalarda minimum seviyeye inecektir...

Rakipte Holosko gibi hızına güvenen adam varken Dany kesinlikle olmalıydı.

dany de olsa yerdik o golleri. takım savunmamız kötüydü dün akşam, isimler üzerinde durmaya gerek yok.

Bu adama 3.5m euro verceğime Douglas yada Zanka yı bonservissiz alırdım.

lan orhan ne meraklasın kendi oyuncularını aşagılamaya bok atmaya hainlik yapmaya

Öyle deme Orhan, biliyorsun bizim kadrodaki bütün oyuncular en az 20 milyon Euro değerinde
coffee.gif

Ne demek istediğini anlamadım. Daha pahalısını alalım demedimki Bonservissiz daha iyi olanı vardı dedim.

lan orhan ne meraklasın kendi oyuncularını aşagılamaya bok atmaya hainlik yapmaya

Hainlik görmek istiyorsan Elmander in konusuna gir adamı katlettiler tek başıma destek olmaya çalışıyorum. Yazıklar olsun hepsine.

İyiyse iyidir. Kötüyse kötü adam ayarsız. Çok gereksiz to tutuyor ayağında. Soğuk kanlı gözüksede panikle oynuyor. Dany beğenmedim söylecek fazlada bi sözüm yok.

Ne demek istediğini anlamadım. Daha pahalısını alalım demedimki Bonservissiz daha iyi olanı vardı dedim.

Hainlik görmek istiyorsan Elmander in konusuna gir adamı katlettiler tek başıma destek olmaya çalışıyorum. Yazıklar olsun hepsine.

İyiyse iyidir. Kötüyse kötü adam ayarsız. Çok gereksiz to tutuyor ayağında. Soğuk kanlı gözüksede panikle oynuyor. Dany beğenmedim söylecek fazlada bi sözüm yok.

Bazı arkadaşlar kadromuzu abartıyor ve eleştirenler hain oluyor ya, bu duruma gönderme yapmak istedim. Koca futbol piyasası içinden Dany'yi almamızı ben de pek doğru bulmadım, ha idare eder mi, eder, ama daha iyisi olabilirdi.

Elmander konusunda gereken ayar verildi, sıkma canını.. :ka21:

Birbirinizle ikili tartışmalara girmeyin arkadaşlar. Herkesin kendi düşüncesidir, rahatsız olduğunuz mesaj olduğunda cevap vermek yerine raporlamayı tercih edin lütfen.

ben genellemedim zaten. belli oyuncular belliyorsun ve pusuda bekliyorsun resmen. iyidir kötüdür ayrı sonuçta belli katkı veren adamlara bu yapılmaz eger galatasaraylıysan. yani mantıklı düşünmek gerekiyor mantıklı düşünmüyorsan bile yapmaman gerekiyor. hata yapar eder ama katkısıda olan adamlara bunları yapmak saçma.

begenmedin diye şımarık çockluk yapmaya gerekyok. kaç tane kanatlara top atarak oyun açtı , kaç kere yakın savunma yaparak top kaptı , kaç kere arkaya sarkan adamı yakaladı.0 katkıyla oynamış gibi muamele yapıyorsun.belli ki yerleşme ve rol problemi yaşıyor takımda ki normal olarak eski takımlarında defansta tüm kimlik onun oldugunda alışamadı ama zamanla oturak bir şey ve bu adam defans.toplasan 5 maça çıkmadı.neyse bir şey fark etmicek en ufak hatada üşücen buraya

Bazı arkadaşlar kadromuzu abartıyor ve eleştirenler hain oluyor ya, bu duruma gönderme yapmak istedim. Koca futbol piyasası içinden Dany'yi almamızı ben de pek doğru bulmadım, ha idare eder mi, eder, ama daha iyisi olabilirdi.

abi alındı mı alındı. bundan sonra ne faydası olcak şöyle böyle demenin.kötü oyuncu olmadıgı bariz.

abi alındı mı alındı. bundan sonra ne faydası olcak şöyle böyle demenin.kötü oyuncu olmadıgı bariz.

Değil tabi ki, daha önceki yorumlarımda beğendimi belirttim zaten. Ama bazı arkadaşlar da her oyuncumuzu 20/30 milyonluk olarak görüyor, haliyle beklentiler de abartılıyor, hayal kırıklığı yaşarız.

Dany yanında kontrollü bir stoper olduğu sürece çok faydalı olacak, zaman zaman da hatalar yapacak, destek konusunda haklısın kardeş.

Kesinlikle haklısın. Bide hem Türkiye piyasası pahalı deniyor. Hemde hala Türkiyeden oyuncu almaya çalışıyoruz. Dany gibi bir oyuncuyu fransadan 500bin euro ya falan rahat alırsın. Antep te Dany i zaten 300bin euro ya almış.

Douglas gibi Zanka gibi hem genç hemde tecrübeli bir isim alınabilirdi. Bonservisleride elindeydi.

Bide dünya piyasası? O da ne:o Dany=Antep, Amrabat=Kayseri,Umut=Eski Trabzon-Milli Takım,Burak=Trabzon,Hamit=Milli Takım,Melo=Galatasaray.

Türk futbolunun hali ortadayken Türkiye menşeyli transfer yapmak özellikle Amrabat ve Dany için söylüyorum bana çok anlamsız geliyor.

Geri
Üst Alt