Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Aldığımızın 3-4 katına satarız böyle oynarsa,muhteşemdi fiziği de süper tekniği de çok iyi nazar değmesin :ayatollah:

gs taraftari nasildir?

her topu tutan kaleci´ye idare eder ama sampiyonlar liginde zorlanir derler, gol yiyen kaleciyi istemezler (gollerin nasil geldigine bakmazlar tabi)

gol yedirtmeyen, her hava topunu kazanan,ikili mücadleri kazanan, hata yapmayan ve topu oyuna 100% olumlu sokan defans oyuncuya süper ligde yapar tamam ama avrupada yaparmi bilmem derler, yazdigim özelliklerin birini iyi yapamayinca yenisini isterler.

orta sahada defansda önlibero gibi, önde 10 numara gibi oynayan adama kendini gelistirirse sampiyonlar liginde oynayabilir derler, tek yönlü oynayinca silerler.

kanatlarda bek gibi defansa yardim eden, önde kanadi otobana ceviren oyuncuya iyi derler (cok iyi demiyorum), defans yönü veya ofans yönü biraz sayif olsun, hemen yenisini isterler.

her topu gol yapan, cok kosan, orta sahaya kadar gelen forvete yeterli derler, bundarin hepsini dört dörtlük yapamasa, yeni forvet isterler.

ama rakiblerin her dingil oyuncularina taparlar. FM de iyi puanlar oyuncuya bayilirlar, fenerbahcenin her yaptigi transfere taparlar.

gs taraftari nasildir?

her topu tutan kaleci´ye idare eder ama sampiyonlar liginde zorlanir derler, gol yiyen kaleciyi istemezler (gollerin nasil geldigine bakmazlar tabi)

gol yedirtmeyen, her hava topunu kazanan,ikili mücadleri kazanan, hata yapmayan ve topu oyuna 100% olumlu sokan defans oyuncuya süper ligde yapar tamam ama avrupada yaparmi bilmem derler, yazdigim özelliklerin birini iyi yapamayinca yenisini isterler.

orta sahada defansda önlibero gibi, önde 10 numara gibi oynayan adama kendini gelistirirse sampiyonlar liginde oynayabilir derler, tek yönlü oynayinca silerler.

kanatlarda bek gibi defansa yardim eden, önde kanadi otobana ceviren oyuncuya iyi derler (cok iyi demiyorum), defans yönü veya ofans yönü biraz sayif olsun, hemen yenisini isterler.

her topu gol yapan, cok kosan, orta sahaya kadar gelen forvete yeterli derler, bundarin hepsini dört dörtlük yapamasa, yeni forvet isterler.

ama rakiblerin her dingil oyuncularina taparlar. FM de iyi puanlar oyuncuya bayilirlar, fenerbahcenin her yaptigi transfere taparlar.

geneleme yapmasak :b5:

Dany geçen sezon ligde en çok top kaybeden stoperdi, ama aynı zamanda en çok top çalan stoperdi.. Bugün maçta şöyle bir şey gördük, top onlardayken, Dany canavar gibi çalıyor o topu. Top onun ayağına geldiği zaman ise, ne yapacağını bilmiyor.. Yani, İmparator Dany'e topu fazla tutma derse, dahada mükemmel olabilir :yenieek:

Bu bir alışkanlık.Belki biraz daha tecrübe edinmesi lazım,fakat bu bile minimuma indirir,tamamen yok etmez. Topu aldığında futbolcu öğütleri kafasının arkasına atar.

Maçın başındaki kademe hatası dışında harika oynadı.Tebrikler :ayatollah:

Semih Kaya'nın kazanılmasında gösterilen sabır Danny içinde gösterilirse göbekte sorun kalmaz diye düşünüyorum..

Kendisini 11'de görünce biraz endişelendim ama benim gibi birçok kişiyi yanılttı aslan parçası

bu adam oynadikca daha iyi olacak, bu adama cok güveniyorum

danynin özelliklerine sahip cok az stoper var bu dunyada.

Valla golde tek hatalı olan o değildi Melo ve Hakan da hatalılardı ...

Onun dışında 1-2 riskli hareketi dışında gerçekten süper oynadı bu adamı bu performansıyla eleştiriyosanız sadece art niyetlisinizdir başka bişey değil ...

:ayatollah: :ayatollah: :ayatollah:

Benim için sahanın en iyisiydi.

Ynt: #13 Dany Achille Nounkeu

Golde defans kademesi hataliydi. Orada mudahaleti Dany degil Melo yapmaliydi ayrica. Dany one cikinca pat golu yedik.

adami forvet hattina koysan anadolu takimlarin o sprinter forvetlerinden eksigi olmaz o derece hizlidir bence.

fizik gücü bi hayli yüksek, ayakta durmayi cok iyi beceriyor, toplari cok zeki söküyor.

kaptigi 10 topun 2 sini calima girdi diye kaptiriyorsada o kalan 8 topu oyuna cok iyi sokuyor.

allahtan fenerbahce almadi dany´yi. bizim taraftar bu dany´ye heykel dikerlerdi yoksa

birebirde çok zor geçiliyo tek sıkıntısı kademe diye düşünüyorum.bu maçtaki performansı çok iyiydi.

Golü yerken Manchester'in atak başlangıcı defansımıza kadar geldiği mesafe 60-65 m. kadardı.Bu kadro kurulduğu günden itibaren böyle bir gol yemedi.O golde hata sol açığımızın o an presinin yetersiz oluşundan başladı,ortadaki yıldızlarımızın savsaklığı ile devam etti Dany ve Semih'in şaşkınlığı ile Muslera'nın gafil avlanmasıyla sona erdi.Burada mentalite hatası var.Bugün Emre Çolak ile başlamanın faydasını görebilirdik.Ama kısmet değilmiş.

Bu arada Dany'i beğendim.Ümit ederim bu üst düzey maçta yaptıkları ve yapamadıkları ile ders çıkarmasını bilmiştir.Böyle devam ederlerse sezon sonu Ujfa ve Cris jübile yapabilirler.Ben de gelecek adına bu durumdan hoşnut kalırım:b5:

Pozisyon bilgisi ve konsantrasyonu azicik daha iyi olursa, inanilmaz bir stoper olabilir.

Yahu Şampiyonlar Ligi'ne adım attığının 7.dk sında kademe hatası yapmış çok mu? Maça nasıl devam ettiği önemli benim için...

maça iyi başlamamasına rağmen müthiş bir maç çıkardı...

bence semihlede uyumlular.bir çıkış yapmasını bekliyordum fakat bu maçta bu denli iyi oynamasını beklemiyordum açıkçası...

helal olsun belki maçı kaybettik ama iyi bir stoper ve hamiti hatta eleştirilen muslerayı tekrardan kazandık!!!

Stoperde 1-2 hata dışında çok iyi fakat sol bekte mükemmeldi. Eğer bu sene önceliğimiz lig değil de CL ise Dany kesinlikle sol beke monte edilmelidir. Fakat lig için Hakan Balta'yı tercih ederim.

Geri
Üst Alt