Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

muthıstın be mubarek:ayatollah:

Eğer Dany yerine Cris oynasaydı çok büyük ihtimalle facia ile sonuçlanabilirdi dün akşam. Dany dün hem kendi bölgesini savundu hem de Hakan Balta'nın bütün eksiklerini kapattı.

Semih'i keşfeden kim Fatih hoca, Dany'i keşfeden kim Fatih hoca.. Hocam bu dany'i kimdir niye alıyorsunuz diye kızmıştım. Şu ansa saygıyla eğiliyorum, büyüksün hocam..:tiphat:

Semih'i keşfeden kim Fatih hoca, Dany'i keşfeden kim Fatih hoca.. Hocam bu dany'i kimdir niye alıyorsunuz diye kızmıştım. Şu ansa saygıyla eğiliyorum, büyüksün hocam..:tiphat:

Dany Gaziantepspor´da da böyle oynuyordu Refik. Antep´ten aldigimiz icin kücük gördü cogu kisi. Ama begenilen bir stoperdi Dany.

Böyle futbolcularin iyi performansi, büyük bir yildizin performansindan daha cok haz veriyor insana.

Dany transfer edildiginde, cok iyi stoper oldugunu söylemistim.

Dany Gaziantepspor´da da böyle oynuyordu Refik. Antep´ten aldigimiz icin kücük gördü cogu kisi. Ama begenilen bir stoperdi Dany.

Böyle futbolcularin iyi performansi, büyük bir yildizin performansindan daha cok haz veriyor insana.

Dany transfer edildiginde, cok iyi stoper oldugunu söylemistim.

Hacı ben hiç izlememiştim, hiç duymamıştım. Hatırlarsın geçen senenin o strestli ortamlarında Galatasaray'a öyle odaklanmıştım ki tabiri caizse dünyadan haberim yoktu. Dany'i ilk duyduğumda ''ulan çüş ne alaka'' falan demiştim, şimdi ise :tiphat:

dün nounkeu dan böyle bir performans beklemiyordum ama ne yalan söyleyeyim çok çok çok iyiydi + hakan'ın kademelerinede girdi ilk 10 dk tüm takım gibi oda heyecanlıydı inşallah formayı bırakmaz

Bu yazı, baştan sona epic fail zaten. :D

"Kaldı ki Fatih Hoca, yaptığı yanlışı Elmander’i erken oyuna alarak gidermek isterken diğer taraftan sezonun en formda oyuncusunun moralini yerle bir etti."

kısmından sonra okumadım , maçı izlemedi mi la bu :D

atilan golde yaptigin hatayi cok yapiyorsan.. topla fazla oynama pas ver ayagindan cikar.. allahim yarabbim.. ben kalbimi tutuyorum sen topla yuruyunce.. yurudun topu kaybettin gol yedik..

bu maçda 2 hata yaptı biri gol oldu diğeride gol pozisyonu oldu ama iyiydi :yenieek:

Yenilen gol tamamen hata silsilesiydi. Danny'nin hatasından önce yapılan hatalar golü getirdi.

ilk 10-15 dakikası hariç bence harika oynadı...

dün röportaja sırıtarak geliyordu sonra veli kötü sonuç falan bir saniyede yüzü değişti danynin çok komikti.:asd:

Çok temiz top alıyor aldığı topu da olumlu kullanıyor :ayatollah:

Geri
Üst Alt