Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

bazilari sirf bu hata disinda cok iyi oynadi diyor ya ..kafayi yicem bir gün...Dany 1 hata yapiyor digerler 15 hata yapiyor..birakin adamda kusur aramayi

illahaki bir hata buluyorsunuz..Semih,Emre,Hamit,Melo da dün bolca hatalar yaptilar sonucunda 100% Pozisyonlar olustu..

Dany Mükemmel bir Stoper olucak ve günden günede oluyor..Elimizde tutmak zor olacak yazin bir kenera

Dany olmasa 2-3 gol daha yerdik, net.. Çok kritik hamleleri vardı adamın..

Dany kadar hızlı , hızına rağmen bir o kadar da teknik bir o kadar da atletik birini yazın bana..

Yalnız değeri 3-4 olsun..

Bu adamı seneye elimizde tutamayız..

Maçın özetine bakın oyun içersindeki yüz ifadesine maça sürekli motive ..

2 kiritik maç biri fb diğeri m.united ikisinde de çok iyi oynadı..

Tecrübe kazandığında mükemmel hale gelecek..

Kesinlikle mükemmel oynadı. Dünyanın en iyi stoperlerinden Vidic bile hata yapabiliyor... O yüzden söylüyoruz Semih ve Dany gibi oyuncuları önceki maçlardaki tek tük hatalarından dolayı asmayın. Eleştiri elbette olur ama o kadar keskin yorumlar yapılıyor ki... Sonra ilk CL maçlarında iyi oynuyorlar, siz söylediğinizi yememek için hala komik eleştiriler üretmeye çalışıyorsunuz.

Yanıldım deyin beyler... Dany ve Semih taş gibi stopermiş, ben güvenmemekle yanıldım deyin. Hepimiz yanılıyoruz, ayıp bir şey değil... Ama hala şu maçtan sonra asmaya uğraşmak komedi yani.

Riske girmeyen bir Dany hakkaten klas topçu haline geldi. Adam çat diye kesiyor topu ayağından ve hemen taca ya da ileriye atıyor. İdeal defansın yapması gereken bu işte. Risksiz oynamalı.

Dünkü maçta Dany'nin yerine Servet'in oynadığını,Semih yerine de Gökhan Zan'ın oynadığını düşünün nasıl bir facia olurdu kim bilir.

Balta'nın formsuzluğu da Dany'i etkiliyor.

Bu adamdan sol bek çıkarsak aslında deli gibi binderme yapar Dany.. Gordugum en hızlı ve çevik topçulardan.. tekniğide azımsanmayacak kadar iyi..

Bu adamı 3.5 milyona almak bence kesinlikle transfer başarısıdır..

dün takımın en iyisiydi fakat biraz daha basit oynaması lazım. nasıl bir özgüven varsa adamda defansta mençistırlılara çalım atmaya çalışıyor.

Asıl siz Dany'i iyi bir sol bek geldiği zaman görün daha rahat olacak. Dün kaç defa Balta'nın açığını kapatmak için kendi poşizyonunu kaybetti.

Çok begendim hataların olacaktır elbette ama onları tolere edicez sen böyle oynadıkca..

Dany dün çok iyiydi ama Semih'la hala uyum sağlayamadı. Beraber çok oynamadılar zaten. Cris gerekmediğince oynamayabilir. Hakan Balta her pozisyonda geçildi Valencia tarafından. Bu da defansın hata yapma oranını arttırıyor haliyle.

Semih'le uyumları artıp birbirlerine iyice alıştıklarında mükemmel bi defans göbeiğimiz olcağını düşünüyorum ... Uzun yıllar sorun çekmiycez İnşallah ... Tek sorunu fazla özgüven dün 2-3 kere topu ayağından çıkarıp pas atması için bağırdım tv başında ama duymadı sanırım :p

Geri
Üst Alt