Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Popescu da ilk geldigi yarim sezon cok dengesiz oynuyordu.

Bu takimin biribiriyle daha cok oynamasi lazim arkadaslar. Yanyana daha 5 mac bile oynamamis biri 21 digeri 25 yasinda olan iki stoperle Old Trafford deplasmanina ciktik. Rakip Mehmet Yildiz degil, RVP. Rakip Batalla degil, Kagawa. Rakip Volkan Sen degil, Valencia. Rakip Abdurrahman Dereli degil, Rafael. Rakip Hasan Ali Kaldirim degil, Evra vs.

Dun yaptigimizin daha iyisini dunya uzerinde sadece iki takim yapardi; Real Madrid ve Barcelona. Bir Eboue de sol tarafimizda olsaydi yerdik onlari Old Trafford'da. Paramparca ederdik.

Popescu yla kıyaslamak yanlış ancak iyi taraflarıda var çok hızlı top tekniği fena değil ancak çok dengesiz.Fatih Hocayla daha dengeli olacağını düşünüyorum hem Fatih Hoca nın ustalığı hemde kendiside defans oyuncusuydu ben umutluyum Dany den.

Popescu ile futbolculugunu kiyaslamadim. Dany'de, Popescu'nun 10'da 1 oyun gorusu yok. Ilk geldigi zamanlarda bocaladigina degidim sadece.

Forumun beğenmediği her oyuncunun iyi performans göstermesinin son örneği.

Cevap: # Dany Achille Nounkeu

gelen adama bak

forvetede betoyu yok yok nobreyi alsınlar..biz değil gruptan çıkmayı 3.üncü olamayız cl de

Bu mesajı gerektiği zaman da uplayacağım demiştim.Hayırlı oldu bize Dany. Kim ne derse desin Türkiye'nin en iyi stoperidir.Sol bek oynatalım demiştim ve hala arkasındayım.

bazen topu gereksiz yere cok ayaginda tutuyo onun disinda cok iyi

Bu mesajı gerektiği zaman da uplayacağım demiştim.Hayırlı oldu bize Dany. Kim ne derse desin Türkiye'nin en iyi stoperidir.Sol bek oynatalım demiştim ve hala arkasındayım.

Araya girmek istemem ama dikkatimi cekti. Türkiye'nin en iyi stoperi olmakla ne alaka simdi cözemedim, Mustafa? Evet belki Türkiye icin iyi bir stoper, ama bizim hedefimiz sadece Türkiye'mi. Yani bu mantik'i anlamak zor. Yanlis anlama, Dany'ye lafim yok, her zaman diyorum, ikili mücadele süper, ama kademe anlayisi sifir, nerde duracagini bilmiyor. Ins zamanla ögrenir.

Dany oynadıkça kademe anlayışını çözecektir.

Çok bariz kademe hataları yapsada çabuk olması çok büyük avantaj.Mesela bu maçta Cris olsaydı belki o golü yemezdik fakat danynin yaptığı bazı müdaheleleri Crisin yapması olanaksızdı.Bir futbolcuda çabukluk,hız çok önemli bir özellik.

İlk alındığında benim de içime sinmemişti ama imparator işini biliyor her zamanki gibi :yenieek:

Daha dikkatli oynaması lazım belkide tek eksiği bu...

Kaliteli stoper olduğunu kimse inkar edemez zaten...

Ne öz güven var adamda, 6 pas'da göğsüyle topu sektirmeye çalışıyor.. Bu hareketleri yapmaması lazım.

Süper.. :ayatollah:

Hamleleri ve kademeleri efsane. Ama tek bir hareketi ile butun yaptiklarini eritiyor.

Ama isin en garip tarafi, bu kadar ozguven sahibi bir adam ileriye oynamasi gereken yerlerde surekli kaleciye yada gerisindeki adama pas atiyor. Bu ne lahana ne tursu?

Zamanla cok daha iyi olacak daha az riskli oynamasi lazim.

bi ara soldan eboue mi gidiyo dedim baktım danymiş. soldan hücuma katıldı bugün 2 kere... ama kimse farketmedi herhalde.

Hamleleri ve kademeleri efsane. Ama tek bir hareketi ile butun yaptiklarini eritiyor.

Ama isin en garip tarafi, bu kadar ozguven sahibi bir adam ileriye oynamasi gereken yerlerde surekli kaleciye yada gerisindeki adama pas atiyor. Bu ne lahana ne tursu?

Hoca öyle istedi sanırım. İlk maçlarında daha çok ileri pas yapıyordu sonradan bi anda azaldı.

tr'nin en iyi 3 stoperinden 1'i.

Geri
Üst Alt