EMREE DENLİ
Parçalı Üye
- 19 Mayıs 2012
- 3.553
- 1
- 858
Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu
Popescu yla kıyaslamak yanlış ancak iyi taraflarıda var çok hızlı top tekniği fena değil ancak çok dengesiz.Fatih Hocayla daha dengeli olacağını düşünüyorum hem Fatih Hoca nın ustalığı hemde kendiside defans oyuncusuydu ben umutluyum Dany den.
Popescu da ilk geldigi yarim sezon cok dengesiz oynuyordu.
Bu takimin biribiriyle daha cok oynamasi lazim arkadaslar. Yanyana daha 5 mac bile oynamamis biri 21 digeri 25 yasinda olan iki stoperle Old Trafford deplasmanina ciktik. Rakip Mehmet Yildiz degil, RVP. Rakip Batalla degil, Kagawa. Rakip Volkan Sen degil, Valencia. Rakip Abdurrahman Dereli degil, Rafael. Rakip Hasan Ali Kaldirim degil, Evra vs.
Dun yaptigimizin daha iyisini dunya uzerinde sadece iki takim yapardi; Real Madrid ve Barcelona. Bir Eboue de sol tarafimizda olsaydi yerdik onlari Old Trafford'da. Paramparca ederdik.
Popescu yla kıyaslamak yanlış ancak iyi taraflarıda var çok hızlı top tekniği fena değil ancak çok dengesiz.Fatih Hocayla daha dengeli olacağını düşünüyorum hem Fatih Hoca nın ustalığı hemde kendiside defans oyuncusuydu ben umutluyum Dany den.