Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Sanırım CRIS'in performansı bu şekilde devam ederse DANY'nin formayı olması çok zor gibi görünmüyor.

Akhisar maçında ceza sahası içine gelen ortayı göğsüyle kontrol edip penaltılık bir pozisyon yaratması sonucu kesik yedi fakat alternatif Cris olunca, Danny'nin Semih'in yanında oynaması gerektiği apaçık ortada.

Dany 'nin o pozisyondan dolayı kesik yediğini düşünmüyorum hoca Braga maçınıda düşünüp rotasyon yapıyor kendince.. Biraz pahalıya patladı tabii...

Dany 'nin o pozisyondan dolayı kesik yediğini düşünmüyorum hoca Braga maçınıda düşünüp rotasyon yapıyor kendince.. Biraz pahalıya patladı tabii...

Vallahi Ordu maçında rotasyona girmek kendi ayağımıza kurşun sıkmak gibi birşey bana göre. Diliyorum ki, Danny'nin oynatılmaması benim düşündüğüm gibidir.

bu sene semih dany oynaması lazım. cris tamam tecrübeli felan ama hakketen agır. bende daha durun izleyin diyordum ama adam dahada agırlaşmış. kupa maçlarında felan oynatırız onu. zaten 24 maç oynamaması lazım. seneye kalmaması için. ha dany cokmu mükemmel oynuyor hayır ama elimizdekinin en iyisi o. maçın içinde saçma sapan birkaç hareketi olmasa iyi defans olacakta nerdeyse her maç yapıyor.

Çok hızlı, fizik gücü çok çok yerinde olan bir adam Dany. Biraz yontulabilirse dünyanın sayılı stoperlerinden biri olur gerçekten. Amma velakin bazen nerede durması gerektiğini, hangi topa atlayıp, hangi topun karşısında durması gerektiğini öğrenmek zorunda. Zaten bunlarıda yapabilirse değmeyin keyfimize. Özgüven olarak patlama yapıyor bazen ve bu bizim elimizde de patlayabilir. Bazen aşırı özgüven hata getirebilir, önemli olan bu hatalardan ders alması. Basit oynamayı biraz öğrenmesi lazım.

Semih-Dany tandemi risli biraz bana kalırsa. İkiside yerinde durmuyor. Her topa atlama isteği var adamlarda. Buda çok çabuk posizyonlarını kaybetlerine neden olabiliyor. Ama yinede elimizdeki en iyi stoper ikisilisi Semih-Dany ikilisi. Bu sene haddinden fazla rotasyon yaptık stoperde. Kimin hangi maça çıkacağı garanti değil. Bir bakıyoruz Cris yedek, bir bakıyoruz Dany, öteki maç Semih. Defans rotasyonuna karşıyım açıkçası.

Topu tehlikeli bölgelerde çok fazla ayağında tutmamayı öğrenmeli. Posizyonunu ve yerini kaybetmemeyi öğrenmeli. Defansif oyuncuların mental olarak güçlü olmaları gerekiyor. Dany'de mental olarak geliştiği takdirde daha doğru kararlar verebilir maç içerisinde. O zaman işte dünyanın sayılı stoperlerinden olur. Biz taraftar olarak sabrederiz, inşallah sende gelişme kaydedip daha faydalı olursun. Arkandayız... :tiphat:

Braga maçında sahada olacaktır.. :yenieek:

Braga macinda Fatih Terim tabi Dany'yi oynatacak, bu kesin bana göre. Umarim o yaptigi hatalari ilerleyen zamanda yapmaz.

İyiydi. Böyle devam eder umarım.

eboue ile sahanın en iyisiydi bana göre

valla bu sene semih dany oynamalı lakin seneye bunların 2 sinin oynaması taraftarı degilim. iyi oynadıgı maçta bile kritik hatalar yaptı bunlar gole sebep olacak pozisyonlar. bu maçtada yaptı. ama elimizdekinin en iyisi bu adam. seneye iyi bir yabancı defans oyuncusu bulunmalı.

1 hatası vardı ki Allah'tan gol olmadı. Yoksa bugün ki emekleri gölgede kalacaktı. İnşallah hep böyle devam eder.

Yaptığı bir hata hariç müthiş oynadı diyebiliriz. Takımın en iyisiydi. Tam anlamıyla görev adamı.. Şu anki izlediğimiz Cris'ten çok daha iyi.

Tam bir nokta atisi. Mükemmel bir stoper. En üst seviyedeki maclarda bile cok iyi oynuyor.

Geri
Üst Alt