Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

saatlı bomba durumunu ortadan kaldırsan ustune stoper yok ınanılmaz süratlı ve cevık

iyki varsın dany.semihle çok iyi bi ikili olcaklar.bi de solbek bulursak iyi olcak tabi.

çok fazla kademe hatası yapıyor zamanla düzeltir umarım..

Semih - Danny göbek belli, ısrarcı olunmalı.

En iyi tansferimiz {şüphesiz}, sonra da Hamit.

Topu ayağında çok tutuyor. Riskli işler yapıyor. Tamam geçince hoşumuza gidiyorda, maçına göre yapması gerek bunu.

Braga maçında da arkası dönmüş hale oyuncunun üzerinden attı topu geçti yanlıs hatırlamıyorsam.

Topu ayağında çok tutuyor. Riskli işler yapıyor. Tamam geçince hoşumuza gidiyorda, maçına göre yapması gerek bunu.

Braga maçında da arkası dönmüş hale oyuncunun üzerinden attı topu geçti yanlıs hatırlamıyorsam.

O pozisyonda yapılabilecek en iyi hareketti bence. Öyle taça/kornere atılacak bir pozisyon yoktu.

Braga maçında da arkası dönmüş hale oyuncunun üzerinden attı topu geçti yanlıs hatırlamıyorsam
.

Aynen :D Müthiş bir hareketti özgüveni tavan olmasa yapamaz bir stoper o hareketi fakat olayın gerçekleştiği yer sebebiyle kesinlikle gereksiz..

aynen,helal olsun adama müthiş aldı topu ordan

iki hafta önce rezil diyordunuz şimdi de en iyi transferimiz.komik:D bir hata yaptı ondada 2-0 olacaktı bedavadan.

Pozisyon almayı öğrenebilse tam süper olacak,2-3 metre arkada olsamda yetişirim sorun yok kafasında devam ederse sıkıntı var,her topa ilk hamleyi yapmamalısın son adamsın sonuçta...

acayip bi adam ya. süratine falan öyle güveniyorki, bazı pozisyonlarda rakiple birlikte aynı topa koşarlarken ağır çekim koşuyo resmen depar atma ihtiyacı falan hissetmiyor. hata yapıyor mu evet yapıyor ama genel olarak ben beğeniyorum.

iki hafta önce rezil diyordunuz şimdi de en iyi transferimiz.komik:D bir hata yaptı ondada 2-0 olacaktı bedavadan.

Ben rezil diyen görmedim. Kendi adıma çok beğendiğim adamı aldığımızda çok şaşırmıştım onun için çok sevinmiştim.. Düşe kalka bisiklet sürmeyi öğrendiki zamanla böyle hatalar kalmaz diye düşünüyorum

Çok iyiye bir gidiş var böyle devam etsin.

iyi stoper olacak ins aynen devam :yenieek:

Galatasaray takımında def olmakla, Antep takımında def olmak farklıdır,şunu bi öğrenemedin be hocam Antep'te 10 kişi def yapar,Gsde 4 kişi yapar mümkün olduğunca risksiz oynamak,rakip forvetin arkasında sürekli beklemen lazım...

Yenilen golde uzak kamera ile bile göremedim, forvette falan geziyordu muhtemelen.

Kendisinde oyun kurmasini beklemiyoruz o islere kalkismasin, uzun pas atiyor yerden dikine verdigi paslari les. Sadece defans ile mesgul olsun.

Hücum sevdasından vazgeçmesi lazım. Çıktımı geri gelmiyor adam.

Geri
Üst Alt