Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

O gün de demiştim ben de,bazı arkadaşlar saçmalama en iyi oyuncumuz o,süper defans,hatasız defans olmaz falan demişti.Her maç böyle bu adam,yaptığı hatalar da insanlık hali diyebileceğin hata değil,saçma sapan hepsi.Bu hatalarla Galatasaray'da oynayamazsın.

Ben o gün'den beri yaziyorum. Adam nerde duracagini bilemiyor, ne zaman nerde duracagini hic bilemiyor. Topu oyuna sokamiyor, kademe anlayisi sifir. Ikili mücadele iyi. Ama en önemlisi poz. anlayisi zaten. Yani Dany yüzünden mesela cok kolay ara paslari yeriz, ofsayti bozar..kolay oyuncu kacirir. ManU macinda cok acik vermisti arkada, kim demis hatasiz diye..

Cok gec uyaniyorsunuz. ManU macinda ne oldugu belli olmustu.

ManU maçında Dany'i eleştirenlere futbol bilmez gözüyle bakılıyordu, yorum yazmaya korkuyordum..Pozisyon bilgisi yok. Yanına tecrübeli birini istiyor Ujfa tam ona göre ama işte..

ManU maçında Dany'i eleştirenlere futbol bilmez gözüyle bakılıyordu, yorum yazmaya korkuyordum..Pozisyon bilgisi yok. Yanına tecrübeli birini istiyor Ujfa tam ona göre ama işte..

Poz. bilgisi sifir, ama ben yorum yazmaya korkmadim, o gün de yazdim, ondan sonraki mac'ta yazdim. Ama ikili mücadele gercekten iyi, ama poz. bilgisi sifir olunca gerisi hic önemli degil.

Bugün şuna dikkat ettim adam paylaşımı yapamıyorlar semihle 2side 1 kişiye giriyor rakipten 1 kişi boşa çıkıyor

Bugün şuna dikkat ettim adam paylaşımı yapamıyorlar semihle 2side 1 kişiye giriyor rakipten 1 kişi boşa çıkıyor

Haklısın da nasıl yapsınlar ki?? kaç maç birlikteler bi maç sağ stoper bi maç sol stoper... zaten takımda yeni...uyum için semihle değişmeden oynayacak

Dany de tutmasaydı fena halde olurduk şu an.

her maç stoper 2lisi değişince uyum sorunu oluyor dany semih'te ısrar etmemiz lazım uyum sağlamaları için

Semih ve Dany nin uyumu milli takımdaki Semih-Ömer uyumuyla aynı düzeyde.Bilinen bişey varki stoperde 2 iyi oyuncu olması önemli değil,bu oyuncuların birbirini ne kadar tamamladıkları önemlidir.

Semih-Dany şuan uyumlu değilller,inşallah o uyumu yakalamaları uzun sürmez.

Eğer bir saçmalık yapıp gönderilmezse DANY bu takımın vazgeçilmezi olma yolunda ilerliyor.

Semih-Dany ikilisi facia

Semih-Cris ikilisi felaket

Cris-Dany ikilisi sefalet

kısaca defans bir felaket.

Bu sezon bize gösterdi ki Galatasaray'ın en önemli 5 oyuncusu

1-Ujfalusi

2-Melo

3-Selçuk

4-Engin Baytar

5-Elmander

2'sinden direk faydalanamıyoruz.1'inin sadece ismi oynuyordu bu hafta 2.devreye kadar (Melo) , Selçuk moralmen ve fiziken git gide geriye gidiyor.Bir tek Elmander aynı gibi,ama o bile o verimde değil.

2.devre

Mutlaka Ujfa yerine onun klasında bir stoper alınıp,Cris ile yollar ayrılmalı.Ayrıca sol bek rotasyonuna değil direk 11'ine bir adam alınmalı.

----------------Muslera----------------------

-Eboue----Transfer---Semih--------Transfer--

-Hamit-----Melo-------Selçuk-------Engin-----

---------Elmander---Umut Bulut---------------

bizim için en iyi 11 olur.Hamit bu şekilde devam ederse tabi sağ kanat olarak ikinci 11'de bile oynayamaz.O da artık buraya full konstantre olmalı.Burak ise en iyi hali olan şu hali ile ancak Selçuk Inan'ın sarı adamları olur.Çok bencil her topu ezen bir anlayışı var.Pas hak getire.

Ayrıca Melo her maçı 90 dakika Gençler Maçının 2.yarısı gibi ama daha az sinirle oynamalı.Selçuk Inan da Burak'ı kafasından silip oyununa konstantre olmalı.

Ujfa'nın yerini de doldurmak güç ama doldurmamız lazım.Şu ahli ile defans hattı acemiler mangası gibi.2010-2011 seviyesinde bir defanısn önüne ,2011-2012 Galatasaray'ını monte edersen olacak sonuç 4.'lüktür söylemesi.

Haklısın da nasıl yapsınlar ki?? kaç maç birlikteler bi maç sağ stoper bi maç sol stoper... zaten takımda yeni...uyum için semihle değişmeden oynayacak

Tabiki uyum sorunuda varda 2side pozisyon almasını biliyor sonuçta. En azından en basit bi kafa topunda. Bunlar görme engelli değil ki hissettiği adam dalıp top almaya çalışacak. Çok zor değil bence semih bi adam alırken danyninde diğer adama yapışması hızıda gayet iyi sonuçta

cok hızlı la bu adam..

bi ara sağ kanatta bi koştu topa aldı topu dedim napıyo bu aga

sercan yapma allahını seversen şu zamana kadar oynadıgı futbolla GS ın ilk 11 inde oynayamaz ama işte adam yok başka.

Cris'ten çok daha iyi o kadarını söyleyebilirim. bence kötü de değil. Yaşı da genç. Uzun yıllar bizde kalabilir.

Cris'ten çok daha iyi o kadarını söyleyebilirim. bence kötü de değil. Yaşı da genç. Uzun yıllar bizde kalabilir.

CRİSi 2 maçta izledim zaten bizde oynayamaz. ona göre tabi iyi ama ben bu adama güvenmem. hiç bana güven vermiyor. her maçta dikkatlice takip ediyorum her maçta 1 tane gollük pozisyon veriyor. ve en önemlisi durdugu yeri bilmiyor. semihin adamına gidiyor.

CRİSi 2 maçta izledim zaten bizde oynayamaz. ona göre tabi iyi ama ben bu adama güvenmem. hiç bana güven vermiyor. her maçta dikkatlice takip ediyorum her maçta 1 tane gollük pozisyon veriyor. ve en önemlisi durdugu yeri bilmiyor. semihin adamına gidiyor.

Eskişehir maçında Muslera çırpınırken kendisi neredeydi acaba? :lol::mad:

Geri
Üst Alt