Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

bu adam takıma girdi gireli gol yeme rekoru kırıyoruz

şu adamı direk poastalasınlar. 45 dakika boyunca umursamaz şekilde koşuyor zaten.:mad: sol bekten önce defans alsınlar takıma.

bu nasıl bizim defans oyuncumuz olabilir inanılır gibi değil. bu cris denilen adamı tatil yapsın diyemi getirdik. şl tecrübesi bile danyden daha iyi oynatırdı bu mac

3.3 Milyon Euro'ya Avrupa'dan X stoper bulunurdu bence.

Koskocaman Galatasaray,Avrupa Fatihi Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için anadolu takimından ne idüğü belirsiz bir stoper aliyor.Anlamak mümkün değil.Kimse de iyi falan demesin.oyun zekası yok işte bu adamda.

bazılarına aptal dersin hakaret olur bazisina dersin hakaret olmaz cunku adam öyledir ilk geldiginde övdügüme yazık

Son dakika orta sahadan şut atması, bu takımı sallamadığı anlamına geliyor.

Bizden sonra PTT 1. lige gider artık.

bazılarına aptal dersin hakaret olur bazisina dersin hakaret olmaz cunku adam öyledir ilk geldiginde övdügüme yazık

aynen bende sevinmiştim bunun geldiğine dandik anadolu topcusu 3.3 milyon değil 5 kuruş para etmez.harcadığı yabancı kontenjanına yazık

60 metreden şut çekti adam ya. Büyük takımda oynadığının farkında değil bence. Çok ümitliydim kendisinden ama kafasız.

birisi yırtsın atsın şunun sözleşmesini

Adam hali sahada mac yapiyor sanki. Tum takim kicini yirtarken, adam rahat rahat uc hareket yapip bir topa vurana kadar 5 dakika geciyor.

suya takılmasına ragmen hala topu geriye oynuyor. bunu maç içinde 4-5 kere yaptı. clujun golünde daha önce koşup o topa vurdurmaması lazım ama geç kalıyor. ve top ona çarpıp gol oluyor. buna şansızlık denmez. basiretsizlik denir. birde ronaldo sanki beyimiz orta sahadan şut çekiyor. hiçbir futbolcumuza bukkadar sinirlenmemiştim.:mad: sabri dışında.

Sabote etti takımı resmen...

Bir adamda oyun zekası bu kadar mı kıt olur?

Oyun anlayışıyla falan alakası yok, bir oyuncu şartlara göre hareket edecek... Ne zaman ne yapması, ne yapmaması gerektiğini bilmiyen adamın kafasında sorun var demektir...

Bu kadar saçma iş, bu kadar fazla yapılmaz....

Bir değil iki değil... En az 20-30 kere aynı şekilde kaptırdı topu...

Semih, rakipten çok Dany'in arkasını topladı...

son 5 dakika kalmis bu 50 60 metreden sut atiyor hay senin beynine direk kadro disi birakilsa yeridir

ben demistim demekten nefret ederim ama demek durumundayim

su ana kadar hep goz boyayici oynadi. kendine asiri ozguven ve laubalilik arasinda ince cizgi var, dany laubali kisimda

Geri
Üst Alt