Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

kesik yemesi lazım.. ama yerine kim oynayacak?

Cris?

Gökhan?

:o Koskoca Galatasaray'da doğru düzgün 1 stoper yok

bir kanser gidiyor diğeri geliyor

Semih yerine yanında gökhan falan olsa her mac 8 yerdik garanti. Bazen cok iyi kademesi falan, bazen sacma sacma calımlar olmaz yani senden max yedek stoper olur bu belli artık.

Maça yürek yiyip çıkmış.

images

Rezalet.

bu neyin özgüvenidir anlamıyorum. adam çok rahat davranıyor top ayağındayken.

Adam daha ne yapsın ? Adamların 1 tane pozisyonu var zaten onda da çok şanssızdı. Takım gol atamıyorsa, Selçuk&Melo yerde sürünüyorsa Dany ne yapsın daha ? Çıkıp golü de mi dany atacak ? Kimse savunma demesin adamların pozisyonu bile yoktu.

aynen, bugun kotu oynamadi, islak zemin yuzunden 2-3 hatasi var yoksa fena degildi, su macta yerine cris oynasaydi kazanamazdik

Ujfa reyiz sakatlanmasaydı böyle bombalarla uğraşmayacaktık.

Semih yerine yanında gökhan falan olsa her mac 8 yerdik garanti. Bazen cok iyi kademesi falan, bazen sacma sacma calımlar olmaz yani senden max yedek stoper olur bu belli artık.

dany sayesinde zaten her maç gol yiyoruz. bu adamın servetten bir farkı yok. şu oynadıgı topla. oda böyle saçma sapan hatalar yapıyordu. adam çok rahat yahu. takımı hiç takmıyor. bukadar laubali oynamaya hakkı yok. sahada sadece bu adamı izleyin. koltuk koysan sahanın içinde oturur bu. birde sigara yakar.

Dany bitirme çabaları başlamış

Cris oynasa daha beterdi

oda ayrı bir vaka. dogru dürüst defans oyuncusu yok elimizde. biri şu adamı işini ciddiye alması gerektigini söylesin. vallahi billahi korkuyorum ben bu adamdan top ayagına gelince. servettede bu oluyordu bana

melih kardeş dany zaten kafaca bitmiş.

oda ayrı bir vaka. dogru dürüst defans oyuncusu yok elimizde. biri şu adamı işini ciddiye alması gerektigini söylesin. vallahi billahi korkuyorum ben bu adamdan top ayagına gelince. servettede bu oluyordu bana

Tek eksiği fazla cesaret. Onun haricinde çok iyi stoper

ciddiyetsizlikten ve konsantre eksikliğinden oluyo..melo ve selçuğa o da katıldı.

Geri
Üst Alt