Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Orta sahanın oralardan vurduğu şut-soğukkanlılığının altında yatan laubalilik-kendine fazla özgüven-umursamamazlık.

Semih sizi daha fazla korkutmuyor mu ?

Dany sahaya çıktığında ne yapmasını biliyormuş gibi geliyor bana ( yaptıkları yanlış olabilir )

dany sayesinde zaten her maç gol yiyoruz. bu adamın servetten bir farkı yok. şu oynadıgı topla. oda böyle saçma sapan hatalar yapıyordu. adam çok rahat yahu. takımı hiç takmıyor. bukadar laubali oynamaya hakkı yok. sahada sadece bu adamı izleyin. koltuk koysan sahanın içinde oturur bu. birde sigara yakar.

5dakikadır bu bölüme gülüyorum.Helal olsun valla.:asd:

Etmediğim küfür kalmadı gol yedirdi hadi şanssızlık diyelim, ulan sen kimsin topları ileri taşıyosun Selçuk'un yanından geçiyorsun.5 metre önünde Selçuk, Riera var adam insiyatif alıyor.

Bi ara Kewell Servet'e itafen önünüzden stoperin topla geçmesi sinirinizi bozabiliyor demişti.Bunun da sonu Servet gibi olur, hele hızıda giderse 2. lig topçusu.

her pozisyonda ailecek , ahanda dany bizi yakacak dedim hic de yuzumuzu kara cikarmadi , her pozisyonda rakibe pozisyon verdi suyun icine topu atarak

Saha da olsam Dany'nin kafasını tekmelerdim.Bu kadar rahat olunmaz.

Semih sizi daha fazla korkutmuyor mu ?

Dany sahaya çıktığında ne yapmasını biliyormuş gibi geliyor bana ( yaptıkları yanlış olabilir )

Semih beni korkutmuyor hiç. Takımda Eboue bile formsuzken tek bir stoperin bu kadar oynaması çok iyi.

Engin oynasaydi, Danny yi döverdi.

o golden sonra dany zaten yerle bir oldu

nasil melo penaltiyi kacirdiktan sonra kaybolduysa.

üstüne danyi bilen bilir, tam dany nin yapamayacagi hava sartlari, zemin vs vardi, dany nin kötü oynama olasiligi cok yuksekti zaten bu sartlar altinda ama o gol moral olarak baya bitirince adami, cok pis bir mac ortaya cikti dany icin.

ama o cektigi sut en cirkin hareketiydi.

Muslera'ya verdiği pas neydi öyle la.

bence bu yılın en kötü transferi albayrak transfer yapmasın bir turlu tutmadı hiçbiri :SS:

adam kendi bölgesine hakim olsa süper defans olur fakat benim anlamadığım sağa sola gelen her topu karşılama isteği lan gerizekalı sen senin bölgenden sorumlusun fazla iş yapma sıç.yon çünkü... kendi işini yap sadece bütün defansın hatta kalecinin de dengesini bozuyon.

yoksa fiziği falan ligteki bence en iyi oyuncular arasındadır.

olacak bence iyi olacak ama bu sorunu halletmesi lazım bu haliyle pimi çekilmiş el bombası gibi.

Birde bazen Semih kafa topuna çıktığı anda yerini boşaltıp kafa vurmaya çalışıyor.

Sezon sonu için yine bir sürü ÇÖP var takımda ulan üstüste iki transfer dönemini doğru oyuncular alarak geçirsek çok başarılı olcaz ama olmuyor

ujfayla oynasa süper olur

bir bakarsın stam bir bakarsın baki mercimek. adamın dakkası dakkasını tutumuyor. tam saatli bomba, nerde ne zaman ne yapacağı belli değil.

Türkiye'nin en iyi stoperidir.

Kayseri maçından sonra ''off müthiş adam xD''lerle dolar buralar.

Şu zeminde bir oyuncu bu kadar eleştirilmemeli....

Geri
Üst Alt