Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Ara ara yaptığı saçma hareketlerini saymazsak, fena değildi.

Fatih hoca Dany'ye dam dun ve aşırı özgüven ile oynamaması için acilen ikazda bulunması lazım.

2. yarı o hatasının dışında iyiydi. Kulağını çekmenin zamanı geldi ama

ulan iyi oynuyosun ne gerek var artistliğe çok fazla güvenme kendine son adamsın risk alma iyisin işte ne gerek var

Gayet iyiydi. Fazla soğuk kanlı olması başımıza iş açabilir :D

Güven vermiyor.

Gereksiz riskler almaya devam ediyor.

Islak havluyla veya hortumla dalmak lazım. Bu aşırı güveni başımıza çok büyük dert açacak ya bakalım ne zaman.

Son adamken çalım denemek ne demektir. Kendini harcayacak bu gidişle.

Dünyanın en iyi stoperlerinden olabilecek kapasitesi var ama sorunu kafada. Hangi takımda oynadığının farkına varsın artık.

Bence baskı altında iken beyin fonksiyonları duruyor.

Ya gerçekten merak ediyorum Fatih Hoca basit oynaması konusunda uyarmıyomu, risk alma demiyomu ? Eğer demiyosa acil uyarı lazım ... Yok diyosa da Dany hala devam ediyosa bu nasıl bi koca kafalılıktır arkadaş nasıl bir özgüvendir :D bu sorunu kesinlikle aşması lazım yoksa çok canımızı yakar ..

2 tane çocuğu varmış, biri de bayağı büyük gözüküyor. herhalde 20 yaşına gelmeden evlenmiş. bugün de 1-2 hatası dışında iyiydi. özellikle bobo'nun 1-2 kişiyi çalımlayıp(cris'te dahil) dany ile 1'e 1 kaldığı pozisyonda topu kazanması çok iyiydi.

Dany, kuması müthiş bir stoper ama ayakları yere daha sağlam basması yani güven vermesi lazım artık. Topu cok fazla ayağında tutmak, fazla öz güvenli olmak bir stoperin yapacağı iş değil. Ayrıca pozisyon bilgisi de suan 26 yasında olmasına rağmen Semih'ten iyi değil ki asıl kötü olan bu bence. Ujfalusi ve Cris gibi ebebeynler ile daha fazla oynaması lazım Dany'nin. Gelişimini tamamladığı zaman Semih ile yan yana en az 7 yıl götürürler savunma göbeğini. Ama önümüzdeki 2 sene için Semih-Dany olmaz gibi geliyor bana şu tabloda.

Dany, kuması müthiş bir stoper ama ayakları yere daha sağlam basması yani güven vermesi lazım artık. Topu cok fazla ayağında tutmak, fazla öz güvenli olmak bir stoperin yapacağı iş değil. Ayrıca pozisyon bilgisi de suan 26 yasında olmasına rağmen Semih'ten iyi değil ki asıl kötü olan bu bence. Ujfalusi ve Cris gibi ebebeynler ile daha fazla oynaması lazım Dany'nin. Gelişimini tamamladığı zaman Semih ile yan yana en az 7 yıl götürürler savunma göbeğini. Ama önümüzdeki 2 sene için Semih-Dany olmaz gibi geliyor bana şu tabloda.

hocam anadoludan bize gelen adam havalanıyor artık.. salıyorlar kendilerini..

dany dediğimiz adam antepte topu önündeki ortasaha oyuncusuna vermeye utanırdı yanii. şimdi çalım atmaya falan çalışıyor..

al ver ..sen nesta'mısın kardeşim ??

hocam anadoludan bize gelen adam havalanıyor artık.. salıyorlar kendilerini..

dany dediğimiz adam antepte topu önündeki ortasaha oyuncusuna vermeye utanırdı yanii. şimdi çalım atmaya falan çalışıyor..

al ver ..sen nesta'mısın kardeşim ??

hocam yapma Allah askına antepde de böyleydi bu dany . ben Galatasaray,fb maclarında biliyorum acayip top tutuyor hatta orda daha cok riske giriyordu. ben dany yi beğeniyorum cok top kesiyor ayaklarıyla mıknatıs gibi cekiyo topları dany candır kısacası.

Geri
Üst Alt