Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

hee bi sen izledin değil mi gaziantepdeki dany'i.. ??

Bir sezon boyunca her maçını izledim ve beğenmiştim.. ama orada farklı oynuyordu. çok iyi mücadele ediyor ( boy dezavantajına rağmen ), top kesiyor ve basit oynuyordu.

bize geldi ve gereksiz yere kendini sevdirmek için göze girmek için amaçsızca atraksiyonlar yapıyor her maç.. al ver senin işin bu.. yeteneğin bu kadar bunu kabul etmesi lazım.. çok iyi oyun kuran bir adam değil zira semih oyun kurmada dany'den daha iyi..

dany'i bize getiren şey hızı,mücadelesi ve iyi hamleleriydi..

bunu hatırlaması gerek..

Çok iyi oyun kuran bir adam değil mi? Onunla çalışan Tolunay Kafkas'ın Galatasaray'a transfer olduğundaki yorumlarını bir oku bence. Böyle bir yorum yapıyorsan sadece izlemişsin demekki

Çok iyi oyun kuran bir adam değil mi? Onunla çalışan Tolunay Kafkas'ın Galatasaray'a transfer olduğundaki yorumlarını bir oku bence. Böyle bir yorum yapıyorsan sadece izlemişsin demekki

tolunay kim ya.. tolunay'ın yorumlarını izlemek zorundamıyım. başkasından örnek vermek yerine kendi düşünceni söylesen daha iyi değil mi?

tolunay kafkasmış mış.. her galatasaray maçında oyuncularına '' vurun vurun '' diye bağıran bir adamdan örnek veriyorsun. bırak allah aşkına.

Semih yapiyor, ama Semih öyle bir durum'a geldiki, taraftarlar elestirmek istemiyor. Son mac'lar cok ama cok hatalar yapiyor.

Semih'ten bende memnun değilim ama her maç yüzde yüz lük hata yapmıyor Dany gibi.

Dany Cluj maçında o saha da kaleciye 5 kere kısa pas verip tehlikeye neden oldu.

semih-dany dunyanin en kritik bomba ikilisi

hic anlasamiyorlar

tolunay kim ya.. tolunay'ın yorumlarını izlemek zorundamıyım. başkasından örnek vermek yerine kendi düşünceni söylesen daha iyi değil mi?

tolunay kafkasmış mış.. her galatasaray maçında oyuncularına '' vurun vurun '' diye bağıran bir adamdan örnek veriyorsun. bırak allah aşkına.

Eyvallah,Tolunay'a sallıyorsan Dany'i konuşmanın bir anlamı yok.

Dany cok hizlidir evet, ikili mucadeleleri genelde kazaniyor bu da dogru ama arkadas HER mac Dany yuzunden ya gol yiyoruz ya da pozisyon veriyoruz. Dengeli olsa tamam iyi stoper diyebilirim ama abicim her mac ayni hatalar mi yapilir? Laubali desen laubali, riskli desen riskli. Savunma da oyle hatalar yapiyor ki sanarsin dunya umrunda degil. Cris yerine adam akilli bi stoper alinsaydi Semih ile oynatirdik. Semih toparlandi gibi, Dany toparlanamaz cunku adam bildigin yemin etmis hata yapacagina goller yedirecegine. Bugune kadar her mac ayni senaryo'yu izledik. O yuzden Dany bizim stoperimiz olamaz cunku akillanmiyor. Dany dengeli olsa sacma sapan hareketlerde bulunmasa cok iyi stoper diyecegim ama yok arkadas her mac ya icine ediyor ya da icine etmesine az kaliyor. Bu adam beni kalpten goturur.

Ara sira køtu yerlerde calim atiyor baya kiziyorum, ama sonra tum macta super oynuyor. o ara sirada kritik yerlerde calim falan yerine vursun gitsin, cok daha iyi olur.

Kendisi Eboue ile karıştırılan bir arkadaş bakınız; danny olm o danny.

dany'deki özgüvenin 10 da biri bende olsa şerefsizim yıldız futbolcu olurdum :D

Ne özgüveni yahu. Adam bildiğiniz saatli bomba. Ama seviyorum keratayı.

Fatih Terim varken o çalımları atabiliyor :)

Tek eksikliği kendine çok güveniyor birde biraz daha dengeli olmak zorunda...

Mesela defans hattı Ujfulasi-Dany mükemmel olurdu..

Böyle topu eveleyip geveleyip rakip forveti umutlandırıp sonra elinden elma şekerini almış çocuk gibi üzen bir adam Dany :D

En iyi böyle betimlenir sanırım..

Oyun içinde adamını iyi takip etmeli. Bazen ayakta uyuyor. Webo'yu kaç kez kaçırdı, sayamadım. Yine de fena değildi.

Her zamanki Dany gibi oynadı.

Hızlı forvetlere karşı inanılmaz etkili ama kafa toplarında çok sıkıntılı.

Hızlı forvetlere karşı inanılmaz etkili ama kafa toplarında çok sıkıntılı.

hic alakasi yok..bir kafa topu vermedi..Turgay Bahadirin pozisyonunu kastediyorsan orda Danyde hata aramak bence ona haksizlik olur..Turgay bile topa yetisemedi zorla vurdu ,top disari cikti

takimda Eboue ile birlikte Hayranlikla izledigim futbolcudur Dany..

Selcuk ile Amrabat cok kötüydü ,Hamitde ilk yari

Geri
Üst Alt