Ergün Duran
Cezalı
- 12 Temmuz 2010
- 8.999
- 1
- 1.173
Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu
Dany'nin her zaman arkasındayım...
Hiç birimizin alışık olmadığı bir stoper ..
Ayaklarına hakimiyeti, sürati, atletik yapısı, çevikliği...
Dany gibi bir stoperin varsa kontra yemen imkansız gibi birşey.. ligde karşı forvet oyuncularının en sevmediği adam muhakkak dany'dir.. Anadolu takımları kapanıp kontradan bir gol bulma çabaları her zaman dany den dönecek..
Burdaki bazı arkadaşlara bakıyorum çöp diyeni mi ararsın, vasat diyeni mi ..
United maçını açın tekrar izleyin.. yediğimiz golde hatası olabilir ama oyunun geneline tekrar bakın .. Dany'deki kaliteyi görmemek imkansız..
Doğru kendine çok güveniyor.. çalım yeteneği abartmıyorum umut'dan daha iyi, top hakimiyetinde ise takımda ilk 3'e girer...
Olumsuz düşüneceğinize birde olumlu olarak bakın..
Bir kere abuk subuk itiraz ettiğini , rakiple atıştığını, hakeme el kol yaptığını gördünüz mü ?
Sürekli oyuna konsantre ..
Dany'nin her zaman arkasındayım...
Hiç birimizin alışık olmadığı bir stoper ..
Ayaklarına hakimiyeti, sürati, atletik yapısı, çevikliği...
Dany gibi bir stoperin varsa kontra yemen imkansız gibi birşey.. ligde karşı forvet oyuncularının en sevmediği adam muhakkak dany'dir.. Anadolu takımları kapanıp kontradan bir gol bulma çabaları her zaman dany den dönecek..
Burdaki bazı arkadaşlara bakıyorum çöp diyeni mi ararsın, vasat diyeni mi ..
United maçını açın tekrar izleyin.. yediğimiz golde hatası olabilir ama oyunun geneline tekrar bakın .. Dany'deki kaliteyi görmemek imkansız..
Doğru kendine çok güveniyor.. çalım yeteneği abartmıyorum umut'dan daha iyi, top hakimiyetinde ise takımda ilk 3'e girer...
Olumsuz düşüneceğinize birde olumlu olarak bakın..
Bir kere abuk subuk itiraz ettiğini , rakiple atıştığını, hakeme el kol yaptığını gördünüz mü ?
Sürekli oyuna konsantre ..