Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

gücü ve çevikliği semihte olsa semih dünya yıldızı stoper olur

Neyini açıklayayım Dany'nin tek artıları hızı ve fizik gücü.Oyun zekası sıfır,kademe,pozisyon alma sıfır.Anlamsız anlamsız hareketlerde bulunuyor sürekli.

adam gelen her topa vurdu daha nasıl kademe anlayışı olsun, rakip gelmeden önce zihin gücüyle mi durdursun.

hız ve fizik gücü yabana atılacak artılar değil ki bizim ligde şart olan 2 özellik diğerlerinden önce hem de

Kapetanustan hızlı olması olası golleri önledi.

Neyini açıklayayım Dany'nin tek artıları hızı ve fizik gücü.Oyun zekası sıfır,kademe,pozisyon alma sıfır.Anlamsız anlamsız hareketlerde bulunuyor sürekli.

Hala açıklamadın ?

Semih'in 5 gömlek üstünlüğünü açıklayacağın halde Dany'nin hızı ve fizik gücünün üstünlüğünden bahsetmişsin..

Bekliyorum 5 gömlek üstünlüğünü bir yaz..

Dany geldiğinde çok sevinmiştim. Fizik, hız, müdehale konularında çok iyi. Ama kafa bazen duruyor. Tecrübe eksikliği çok fazla. Ben Dany' yi izlediğimde Semih' ten daha küçükmüş gibi görüyorum. Ujfa' nın eğitimleri şart Dany için.

İyi oyuncu, kötü oyuncu tartışmasına hiç girmeyeceğim.

Galatasaray gibi üst düzey bir takımda Dany ve Cris' den çok çok daha iyileri olmalı.

Benim mantığım bu kadar net.

Crisle ikisi takımın en zayıfları devre arası alayını yollayıp iki stoper almak gerek

Hala açıklamadın ?

Semih'in 5 gömlek üstünlüğünü açıklayacağın halde Dany'nin hızı ve fizik gücünün üstünlüğünden bahsetmişsin..

ki, fizik ve hiz üstünlügü danyde ise, semihin 5 gömlek daha iyi olmasi otomotikmen ortadan kalkmis oluyor :asd:

dany maalesef hayal kirikligi

cok daginik

Cris'in De Boer'vari oynadığı dakikalarda Dany olmasa dünkü maç oldukça sıkıntılı geçebilirdi. Dağınıklığı var evet ama müthiş bir kesici ve atlet bir oyuncu. Biraz daha basit oynarsa hayrımıza olur ayrıca.

Hala açıklamadın ?

Anlayamadın mı hala Dany'de bunlar yok Semih daha 21 yaşında daha iyi olacak ileride bu adam 27 sine dayanmış kendini ne kada gellştirebilir bundan sonra?Nefret ediyorum bu taraftar yapısından iyi ki kazandık hiç kimseye toz kondurmazsınız ama ilk puan kaybında siz ortaya çıkarsınız.

Anlayamadın mı hala Dany'de bunlar yok Semih daha 21 yaşında daha iyi olacak ileride bu adam 27 sine dayanmış kendini ne kada gellştirebilir bundan sonra?Nefret ediyorum bu taraftar yapısından iyi ki kazandık hiç kimseye toz kondurmazsınız ama ilk puan kaybında siz ortaya çıkarsınız.

:coffee:

Stopere mutlaka takviye gerekiyor.

Dany Cris'ten daha çok güven veriyor nedense :o

Dany müthiş bir kesici. Arkasını toparlayacak bir stoperle (ujfa) oynarsa çok daha iyi olur. Her maçta her oyuncunun ayağından tereyağından kıl çeker gibi top alabiliyor. ManU ile oynadığımız maç dahil.

Ujfalusi'nin yaninda harika oynar.

müthis ..yanina renkdaslarinda dedigi gibi ..Kolo Toure,Ujfalusi tarzi adam lazim..2 Hizli stoper olmaz (Semih ile Dany) .

Geri
Üst Alt