Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu
gücü ve çevikliği semihte olsa semih dünya yıldızı stoper olur
gücü ve çevikliği semihte olsa semih dünya yıldızı stoper olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyini açıklayayım Dany'nin tek artıları hızı ve fizik gücü.Oyun zekası sıfır,kademe,pozisyon alma sıfır.Anlamsız anlamsız hareketlerde bulunuyor sürekli.
Neyini açıklayayım Dany'nin tek artıları hızı ve fizik gücü.Oyun zekası sıfır,kademe,pozisyon alma sıfır.Anlamsız anlamsız hareketlerde bulunuyor sürekli.
Hala açıklamadın ?
Semih'in 5 gömlek üstünlüğünü açıklayacağın halde Dany'nin hızı ve fizik gücünün üstünlüğünden bahsetmişsin..
Bekliyorum 5 gömlek üstünlüğünü bir yaz..

Crisle ikisi takımın en zayıfları devre arası alayını yollayıp iki stoper almak gerek
Hala açıklamadın ?
Semih'in 5 gömlek üstünlüğünü açıklayacağın halde Dany'nin hızı ve fizik gücünün üstünlüğünden bahsetmişsin..
Bekliyorum 5 gömlek üstünlüğünü bir yaz..
Anlayamadın mı hala Dany'de bunlar yok Semih daha 21 yaşında daha iyi olacak ileride bu adam 27 sine dayanmış kendini ne kada gellştirebilir bundan sonra?Nefret ediyorum bu taraftar yapısından iyi ki kazandık hiç kimseye toz kondurmazsınız ama ilk puan kaybında siz ortaya çıkarsınız.