Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

olum topu hızlı sok oyuna yav :42: ulan rakip sahayı geçene kadar adamlar her seferinde yerleşiyor geri pas manyağı oldu takım

Bugün Crisle paslaştığın kadar ortasahada pas trafiği olmamıştır. Neydi o ya o kadar?

Valla bu adama ne desem bilmiyorum usandim valla rezil bi oyuncu fatih hocayi da delirtti bugun zaten hos bunu gidip alanda fatih hoca ya neyse

Cris'le pas alışverişi muazzam :o

takımda pozisyon bilgisi 0 tek dany değil herkes öyle

sen istersen ısık hızında ol ,kafa topuna cıkmayı bılmıyorsan bu takımda işin yok

dany candir rahat olun

semihle iyi ikili olacaklardir ilerde no problem.:b5:

bu adam hızlı ha. lua lua bununla maytap geçiyor. bu içi geçmiş adamdan kurtulmazsak daha çok canımız yanar. 2. yarı isterse ferdinand gibi oynasın. bu adam bizim topçumuz degil. eger büyük başarılar istiyorsan bu danyle olmaz.

2. golde bu kadar lakayit olunmaz,yazık ya vallahi yazık,arkasından yetişip topu alana kadar adamlar taktı golü.

Top ceza sahasına geliyor topu kontrol edip vurmaya çalışıyor, yanında adam varken.

süratli denilen Dany'i, Mehmet Yildiz bile madara etti o pozisyonda. LuaLua'da keza öyle.

Beyleeeerrrrr, Super Toto Super Ligimizin Beckhambauerlerini koadroya katip, uzerine bir de as 11 oyuncusu yaparsak sonuc kacinilmaz olur. En azindan Avrupa piyasasinda iyi bir vitrin hazirladi kendine. Sezon sonu birilerine fena halde dayayacagimizi dusunuyorum.

Talip cikmadi mi? Cozum basit. Yok pahasina yollanmali.

maçın başında 1 tane de hatadan yediriyodu

su adami tutma aliskanligi var ya cildirtiyor beni !!!

Beyleeeerrrrr, Super Toto Super Ligimizin Beckhambauerlerini koadroya katip, uzerine bir de as 11 oyuncusu yaparsak sonuc kacinilmaz olur. En azindan Avrupa piyasasinda iyi bir vitrin hazirladi kendine. Sezon sonu birilerine fena halde dayayacagimizi dusunuyorum.

Talip cikmadi mi? Cozum basit. Yok pahasina yollanmali.

Talip çıkmadı lafına uyuz oluyorum bunları kim ister zaten, serbest bırak gitsin.Zaten bir şekilde parasını alacak.Hiç değilse oynatmak zorunda kalmazsın.Altyapıdan biri oynasın en az bunun kadar oynar.

2. goldede hatası var 3. goldede,ya kardeşim arkasına adam kaçıyor insan bi bakar kaçırmaz tüh sana ya.

Pozisyon alma yok,oyun zekası yok.Fiziği için stoper alırsan böyle olur

Sıfır bu adamdan yedek oyuncu dahi olmaz hangi pozisyonda oynadığını bilmiyor oyun konsantresi sıfır.

avrupa'da üst düzey bir çok yabancı stoper varken git antepten stoper al olacağı buydu işte

Geri
Üst Alt