Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

suc sende degil yurt icindeki yabancilari takima dolduranda

Dany tam kerane işletecek adamsın yemin ediyorum, bu rahatlık onları işletenlerde yok.

adama boşuna rahat demiyorum. biraz kaygısı olsa 40 metreden şut çekmeye çalışırmı bir defans oyuncusu. cristano ronaldoda o güven yok ordan topa vurmaya.

Onca para harcadik ve senelerdir Song gibi imkansizi yapacak bir adam bulamadik defansa. Israrla sirf isimli diye bitik Roque Junior'u transfer etmek isteyen yonetime karsi, Song'u Galatasaray'a kazandiran Hagi'yi bir kez daha saygiyla aniyorum. Ne buyuksun Hagi.

[video=youtube;DiOOov8gWWg]https://www.youtube.com/watch?v=DiOOov8gWWg[/video]

Beyin yok yok evde bırakıp maça çıkıyor sanırım bi gram beyin yook

Defansta hata yaparsın kızarım ederim ama yine bölgendir rakibi abluka altına aldığında saçma sapan bir vuruş yaparsan ve bunu gole ihtiyacımız olan her maçta yaparsan senin varlığını sorgularım ben... Ayrıca orta sahayı her giden toğun Muslera'ya kadar gelmesi de ayrı bir komedi...

Normalde yüreğimizi ağzımıza getirtecek hareketler yapardı.Ama bu maç o kadar rahat değildi.

Harbi o şut neydi ya, ki orada maçın en baskılı bölümünü oynuyorduk.

Senen başında eleştirdim,hatta yönetime birazda giydirdim

Şuan üzüldüğüm tek nokta bir anda olsa ulan yanlışmı yaptık hissi uyandırması oldu bende

Yanlış yapmamışım,eksik yapmışım

Tekniğini defansını geçiyorum adam zıplamaktan aciz

Hayattın da kaç kere ordan attın insan evladı

Ben bu adami seviyorum, sacma sapan hareket yaparken beni hep gulumseme tutyor :D, aslinda danyye su kafa :trollface: yakisir

Barış doğru diyo, baskının dibine vurduğumuz da alıp topu dışarı atmıyo mu arkadaş o anda resmen suratını böyle görüyorum herifin ----> :trollface:

Bu adama ırkçılık yapasım var ama neyse...

Eboue'ye verdiği pas harikaydı.

semihin sag bek oldugu gibi bu arkadasimiz da on libero

NET

bunun IQ sorununu halen cözemedimi bunca sağlık ekibi. koca medikal parkla sponsorluk imzaladık şu herifi incelemeye alsınlar

Geri
Üst Alt