Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

En büyük transferimiz, çok iyi stoper diyenler aklıma geldi de..Bu daha iyi günleri.

Bu adam Galatasaray'da oynayacak adam değil. Yabancı hakkı bu adama kullanılmaz derken eleştiriliyordum. Hatta "ya ben körüm bu adama iyi demek için yada siz çok iyi niyetlisiniz" demiştim. Yemediğim laf kalmamıştı. Duracağı yeri bilmeyen, topun nereye gideceğini bilmeyen topçu mu olur? Defans bölgesi facia zaten emin olun çaresizlikten oynatılıyor. Bunun yanına bir de Chris var ki..... Facia kere facia bir defans bloğu. Ujfa sakatlanınca sağ,sol, göbek, orta saha geberdi ciddi ciddi.

arkadas beyin özürlü arena daki cluj macinda da gole ihtiyacimiz varken alakasiz yerden kaleye abanmisti karabük macinda da ayinisini yapti

Tam baskiyi kurmusken orta sahadan sut,muthis.

arkadas biraz irkci bir yaklasim olacak ama defans blogunda 2 siyahi akla zarar..

Yobo bundan kat kat daha iyi.Kademe hiç yok.

Emre Aşık daha iyidi bundan.

Ujfa dön artık.

Bundan 15 sene önce bile daha iyi transfer yapabiliyorduk. Bu dany bildiğin dengesizin biri.

Maçlara beynini de getirse iyi olacak.

Hazırlık maçlarında da söyledim bu adamdan bir cacık olmaz diye yedek oturtmak bile saçmalık verdiğimiz paraya yanıyorum resmen bu adam bulunduğu konumdan yukarı çıkamaz pozisyon bilgisi olmadığı kesinlikle bariz böyle bir oyuncun varsa stoperde Allah başka dert vermesin her maç böyle rahat gol yeriz

bu adam stoperden başka heryerde oynar ama stoper asla. Markaj pozisyon bilgisi 0000000000000

Bu adamı çok aradık mı allah aşkına?? 2.yarı başlar başlamaz karabük bir atak yaptı ve ebouenın kanadından gelen topa mehmet yıldız bomboş pozisyonda topu auta attı..Pekı Dany efendi ne yapıyordu adamla hiç bir alakası yok musleranın yanında takılıyordu..bütün güney tribünü gördü, bu dany den bir cacık olmaz..Adam arkasında kım var ona bıle bakmıyor..Dany + Cris= Semihin sol ....... olamazlar...Bu kadarda agır yazıyorum..

Dany-Cris ikisi de birbirinden kötü ama Semih-Dany'e dönmeliyiz artık

Kuzmanovski' den sonra en berbat stoper transferi.

Hali saha topcusu gibi resmen.hizli ve guclu anladik da hic kafasini kullanmiyor ya 0 profesyonel olur mu bir adam kac senedir profesyonel oynayip:D

Hizli ama cok dengesiz. Acayip dengesiz hemde

Geri
Üst Alt