Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

hagi sanıyo kendini biri bu E.T ye anlatsın sıradan bi stoper olduğunu

ulan biz biyerlere gelelim diye kendimizi kasmaktan ne hallere düşüyoruz , adam bu rahatlıkla galatasarayda top oynuyor . hay ben bu dünyanın adaletini

inşallah dany oynamaz bu maçta.. Semih-Cris ikilisi ideal Cris'de kötü oynuyor ama Dany kadar kötü değil..

Büyük takım oyuncusu değil.3 kişiyi geçip,4.cünün sağından atıp solundan bile geçse değil.

Dengeli defans oyuncusu çok önemlidir büyük takımlarda.Hata olur,sektirme olur ama dengede olur.Atletico'daki Godin örneğin.Adam ağır ama ben hiç hata yaptığını görmedim.Veya Dany gibi ukela tarzı yok.Tekniği olmasına rağmen.

devre arasında kameruna postalamak lazım

Dany dengesiz ve fazla soğuk kanlı bir adam ama yerden yere vurmak için daha erken diye düşünüyorum çok iyi oynadığı maçlarıda gördük .

LuaLua bir defa geçip pası 6 pasa attığı içinmi suçlu Dany ?

Semihi 3 saniyede 5 defa çalımlar o adam. Cris 10 metre geriden çalımlar. O pas atılana kadar ceza sahası çizgisinden sıfıra kadar mücadele etti nereden baksan 3-5 saniye demek ve o sırada içerde Cris Eboue Muslera Mehmet Yıldız'ı izliyordu. Bunların hiç suçu yokmu yani ?

Volkan Eskisehir maçında maçın kopmasını önlüyor kaç tane %100lük pozisyonu kurtarıyor ama Muslera sağolsun o bedeva golü yiyor suçlu Dany oluyor. Eboue abartısız 5 maçtır tecavüze uğruyor üstelik solbekimiz kötü derken sağ tarafımız folloş olmuş bişey diyen yok. Neden çünkü suçlu Dany.

Terim Emre'yi oynatır her maçta yaptığı gibi zurnanın zırt dediği yerde faul ( MİY maçı ) yapar o pozisyon gol olur. Suçlu kim ? Tabiki Dany.

Küfür edecek bi sürü adam var belki Dany'de hatalı ama Dany'den önce bi sürü adam sayarım çok hata yapan oynayamayan.

Dany kadar taş düşsün başınıza..

Yahu bu adam olmasa içler acısı halimiz olurdu...

Kaç kişiyi yakaladı kaç atağı kesti hala görmüyor musunuz ?

Size defansta puyol-ramos olacak..

Dany kadar taş düşsün başınıza..

Yahu bu adam olmasa içler acısı halimiz olurdu...

Kaç kişiyi yakaladı kaç atağı kesti hala görmüyor musunuz ?

Size defansta puyol-ramos olacak..

aynen katılıyorum Dany olmasa şu forumdaki ergenler istifaaaa :SSS diye çıldırıyorlardı.

umarım bugün sürpriz yaparsında hatasız(kritik) bir maç çıkarırsın.

bazilari sirf bu adamda hata aramak icin mac izliyorlar

birakin Danyi digerlerini izleyin onlar daha icler acisi

kabul ediyorum bazen dengesiz ama yinede takimdaki olmazsa olmaz isimlerin basinda geliyor suan..

şu adamın 11'de olması , içler acısı halimizi gösteriyor.. Koskoca Galatasaray'da 2 tane düzgün stoper yok

bu adam abarttiginiz kadar kötü degil, melo adma gibi oynasa, defansimiza katkida bulunsa bu adam cok daha iyi oynardi ayrica.

Geri
Üst Alt